Skocz do zawartości

Draenor [PL] [DEDYK]

167 odpowiedzi w tym temacie

demodive

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów
  • Lokacja:192.168.1.109
  • Hobby:Programowanie, Strony WWW
  • Czas Online: 22d 15m 56s

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Intel i5

Dołączona grafika
16 GB

Dołączona grafika
100 Mbps

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Potki, Fioletowe Poty, Buty Wiatru, Trzecia Ręka, Broń +9

Dołączona grafika
Tak

Dołączona grafika
500%

Dołączona grafika
Opisany w prezentacji

Dołączona grafika
200%

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Forum / Support / IRC

Dołączona grafika

[GA]Szykra

[GM]Tanque

[GM]Razorex

[GM]Lachcimek

Dołączona grafika
Spoiler

Użytkownik demodive edytował ten post 11 wrzesień 2011 - 12:53

demodive aka Szykra

>> Kalimdor & Draenor <<

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

Gruby.^^

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 48 postów
  • Gadu Gadu:6239770
  • Czas Online: 2d 13h 18m 53s
Hah 1 xD. Może zagram nawet fajnie się zapowiada ale ciekawe jak długo ten serwer postoi :/
@down no to zobaczymy jak coś:
nick :Gruby
Królestwo: Jinno
Postać: Wojownik
Klasa: Raczej Body :P

Użytkownik Gruby.^^ edytował ten post 11 wrzesień 2011 - 11:21

Dołączona grafika

Facky79

MPC Member III

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 558 postów
  • Czas Online: 4d 50m 40s
Ogólnie rzecz biorąc bardzo fajny serwer, mam na razie tam 27 poziom, ale to się wbije lepszy ^^. Szkoda tylko że mało osób gra bo 100 na krzyż :/. Dobrze chociaż że są częste eventy w stylu zuo ;D.
@Up.
Ten serwer już trochę stoi więc śmiało wchodź.

Użytkownik Facky79 edytował ten post 11 wrzesień 2011 - 11:13

Pożyję bez sygny.

Gamus

You & I

• Moderator Metin2
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7725 postów
  • Gadu Gadu:Prywatna Wiadomość
  • Lokacja:Czarnków
  • Czas Online: 73d 8h 37m 38s
Przeczytałem całą prezkę miałem już grać kiedyś, ale jakoś wyszło że nie zagrałem. Lecz teraz postanowiłem że zagram, skusiły mnie nowości i nie obchodzi mnie ranking. Team z tego co widzę ogarnięty.

Pozdrawiam i za chwilkę zobaczymy się już w grze :)

Dołączona grafika

Cally

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 140 postów
  • Lokacja:Jestem z miasta,to widac;]
  • Hobby:Różne,różniste;)
  • Czas Online: 5d 5h 34m 33s
oo;D Bardzo ciekawy serwer;] Oczywiscie zaraz tam będe;p Cally Jinno

Dołączona grafika

Aviere

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 196 postów
  • Lokacja:Tam gdzieś w świecie
  • Hobby:Sport, Metin2
  • Czas Online: 13h 57m 42s
wbijam.. ;)

WizardSword

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 220 postów
  • Czas Online: 5d 4h 43m 48s
wróciłem tutaj, bo obecnie najlepszy hard w polsce. Lata świetne przed resztą:)

MusialemNo

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 104 postów
  • Czas Online: 1d 14h 18m 17s
Poczytajcie sobie opinie z poprzedniej prezki w archiwum. Świetnosc tego serwera przypadla na czerwiec kiedy liczba osob online siegala 250+ jednak wiele osob poodchodzilo juz w tym i ja. A teraz to 50-100 codziennie.
Bony i zmianki w is, zwoje egzorcyzmu i rady tez. Zwoje i egzo mozna wydropic ale przez jakis miesiac bedziecie biegac ze skilami na m.
POWODZENIA DLA WYTRWALYCH :)))))
Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Cytat

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Memento Mori

MPC Team

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 630 postów
  • Lokacja:/dev/null/
  • Hobby:Psucie
  • Czas Online: 22d 16h 52m 8s
Serwer jest świetny ;) Gorąco polecam każdemu, komu znudziły się monotonne serwery easy. Na forum zarówno jak i na IRc znajdziecie mnie pod nickiem StayAlive ;) Gdyby ktoś miał jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem - gram tu od 2 czerwca :P

when open with pc.get_name() == "StayAlive" and site == "Prezentacja" begin

game.set_event_flag("troll_mode", 1)

Dołączona grafika

demodive

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów

Wyświetl postUżytkownik MusialemNo dnia 11 wrzesień 2011 - 12:21 napisał

Poczytajcie sobie opinie z poprzedniej prezki w archiwum. Świetnosc tego serwera przypadla na czerwiec kiedy liczba osob online siegala 250+ jednak wiele osob poodchodzilo juz w tym i ja. A teraz to 50-100 codziennie.
Bony i zmianki w is, zwoje egzorcyzmu i rady tez. Zwoje i egzo mozna wydropic ale przez jakis miesiac bedziecie biegac ze skilami na m.
POWODZENIA DLA WYTRWALYCH :)))))

Oczywiście, serwer wystartował w czerwcu, dlatego dużo osób grało w pogoni za Topką. Tym którym się nie udało, uznali że jest za trudno poodchodzi. Zostali tylko Ci, co na prawdę chcieli grać na serwerze HARD.

Zmianki, Bony, Zwoje Egzo/Rady są dostępne w ISie, gdyż nikt nie zamierza sponsorować serwera z prywatnych pieniędzy, ale nie o tym mowa. W grze również można je zdobyć bez trudu, głównie z Niebieskich Toreb Szczęścia. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać. Rady i Egzo lecą z niej w ilościach od 1-3. Dzięki temu że zmianki nie są dostępne u handlarza bonusy na serwerze mają swoją wartość. Nie ma tu sytuacji gdzie ktoś będzie parę godzin stał pod handlarzem i kręcił bonusy.

Jeżeli skończyłeś grę na Czerwcu, to mogę Cię zapewnić, że od tego czasu zbyt wiele się zmieniło abyś to ogarnął ;)

Oczywiście zapraszam wszystkich do gry, argumentacja że gra mało graczy jest niezbyt trafna - bo to właśnie Wy możecie być tymi osobami które podniosą ten licznik żeby inni nie narzekali na zbyt małą ilość graczy :)

Pozdrawiam!

demodive aka Szykra

>> Kalimdor & Draenor <<

ChiLLouT13

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 183 postów
  • Gadu Gadu:Niechcę Spamu : (
  • Lokacja:Kraków.
  • Hobby:Ścigacze.. , Majsterkowanie w garażu , STUNT NA MOTORZE , Jeżdzenie na różnego typu zjazdy.. :))
  • Czas Online: 8d 8h 51m 35s
Witam , mam pytanie w ile wbije hmm 70 poziom..?
Prezka 10 / 10 czekam na odpowiedz : P
nie regulaminowa sygna.

PRINCEPS

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 80 postów
  • :
Prezka dziś, raking 103 dni..
Nie zagram

demodive

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów

Wyświetl postUżytkownik ChiLLouT13 dnia 11 wrzesień 2011 - 12:54 napisał

Witam , mam pytanie w ile wbije hmm 70 poziom..?
Prezka 10 / 10 czekam na odpowiedz : P

Jest to serwer HARD, więc spokojną grą można się w tydzień wyrobić, jak ktoś gra na pełnej parze to będzie mieć taki lvl nawet w 2 dni.

Wyświetl postUżytkownik PRINCEPS dnia 11 wrzesień 2011 - 12:57 napisał

Prezka dziś, raking 103 dni..
Nie zagram

Stara prezentacja która wisiała tutaj od 2 Czerwca została usunięta na moją prośbę. Utworzona została nowa w celu pokazania dokładniejszych zmian.

demodive aka Szykra

>> Kalimdor & Draenor <<

-Alvin9-

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 231 postów
  • Gadu Gadu:4533011
  • Hobby:- Koszykówka
    - Piłka nożna
    - Gry Komputerowe
    - Historia
  • Czas Online: 4d 8h 10m 26s
Dobra dobra , to może czas na to aby na temat serwera wypowiedział się gracz który poświęcił sporo czasu temu serwerowi :) . Szczerze mówiąc Draenor to hit serwerów ... , szczerze mówiąc jestem skłonny powiedzieć , że Draenor to ulepszona wersja polskiego metina , tym samym nie zmieniająca gry . Takich serwerów jest bardzo mało , jedynym serwerem który może być porównywalny do tego tutaj jest Tiveria . Tyle , że tiveria bije na głowe Draenora ilością osób online . Pewnie zastanawiacie się dlaczego ? - Otóż ja grałem na serwerze od 2 dnia do mniej więcej 40 , a więc ponad miesiąc , do tej pory moją postać można odszukać w rankingu (Alvin9) za czasów mojej gry na serwerze było ok 250 osób on-line , wtedy gra była na prawdę przyjemna , no niestety czasy się zmieniły ... , a co było tego powodem ? Powodem była niechęć współpracy administratorów z graczami . Dokładniej głównego admina , mianowicie Szykry . Ile to razy wprowadzali zmiany kosztem utraty graczy (niektóre zmiany były na prawdę fajne , ale w niektórych to było przegięcie) . Ile to razy kończyłem grę ... , ale jednak ten serwer miał w sobie coś czego inne nie miały , coś dzięki czemu nie potrafiłem skończyć . Niestety w pewnym momencie szykra po raz kolejny wprowadził swoje wielkie zmiany , mianowicie ,,brak możliwości usuwania postaci,, dlaczego mi to przeszkadzało ? Na 20lvlu otrzymuje/otrzymywało się bonus , a mianowicie życie , atak , obronę boga smoków , nie którym klasą przez brak tych przedmiotów exp utrudnił się znacznie , ponieważ , tak jak wiemy bony wcale nie były takie proste do zdobycia . Mimo apelu wielu graczy Szykra swojej decyzji szybko nie chciał cofnąć , dlatego ja skończyłem , a za mną cała (bądź większa część) ekipa z która grałem 40 dni na serwerze . Od tamtej pory co jakiś czas obserwuje ilość graczy on-line , a on maleje i maleje . Moim zdaniem zagrać może i warto o ile czasy się zmieniły , nie wiem jak ten serwer będzie wyglądał bez Sunushiego , właściwie nie wiem iedy on odszedł , ale wydaje mi się , że lepiej nie będzie . Moja Ocena dla serwera to oczywiście 10/10 , ocena dla Teamu (właściwie GA) 3/10 .
Pozdrawiam Alvin9 .

Yashumaru

MPC User

• Members
  • PipPipPip
  • 305 postów
  • Lokacja:KG
  • Hobby:Dziewczyny;*
    Gry
    Sport
  • Czas Online: 3d 23h 29m 31s
No wbije na serwer ale mam pytanie skąd zdobyć te zbroje
Metalurgiczna Zbroja
Sura: Zbroja Demona
Szaman: Mistyczna Szata
Ninja: Wdzienie Huraganu

Dołączona grafika

demodive

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów

Wyświetl postUżytkownik -Alvin9- dnia 11 wrzesień 2011 - 13:18 napisał

Dobra dobra , to może czas na to aby na temat serwera wypowiedział się gracz który poświęcił sporo czasu temu serwerowi :) . Szczerze mówiąc Draenor to hit serwerów ... , szczerze mówiąc jestem skłonny powiedzieć , że Draenor to ulepszona wersja polskiego metina , tym samym nie zmieniająca gry . Takich serwerów jest bardzo mało , jedynym serwerem który może być porównywalny do tego tutaj jest Tiveria . Tyle , że tiveria bije na głowe Draenora ilością osób online . Pewnie zastanawiacie się dlaczego ? - Otóż ja grałem na serwerze od 2 dnia do mniej więcej 40 , a więc ponad miesiąc , do tej pory moją postać można odszukać w rankingu (Alvin9) za czasów mojej gry na serwerze było ok 250 osób on-line , wtedy gra była na prawdę przyjemna , no niestety czasy się zmieniły ... , a co było tego powodem ? Powodem była niechęć współpracy administratorów z graczami . Dokładniej głównego admina , mianowicie Szykry . Ile to razy wprowadzali zmiany kosztem utraty graczy (niektóre zmiany były na prawdę fajne , ale w niektórych to było przegięcie) . Ile to razy kończyłem grę ... , ale jednak ten serwer miał w sobie coś czego inne nie miały , coś dzięki czemu nie potrafiłem skończyć . Niestety w pewnym momencie szykra po raz kolejny wprowadził swoje wielkie zmiany , mianowicie ,,brak możliwości usuwania postaci,, dlaczego mi to przeszkadzało ? Na 20lvlu otrzymuje/otrzymywało się bonus , a mianowicie życie , atak , obronę boga smoków , nie którym klasą przez brak tych przedmiotów exp utrudnił się znacznie , ponieważ , tak jak wiemy bony wcale nie były takie proste do zdobycia . Mimo apelu wielu graczy Szykra swojej decyzji szybko nie chciał cofnąć , dlatego ja skończyłem , a za mną cała (bądź większa część) ekipa z która grałem 40 dni na serwerze . Od tamtej pory co jakiś czas obserwuje ilość graczy on-line , a on maleje i maleje . Moim zdaniem zagrać może i warto o ile czasy się zmieniły , nie wiem jak ten serwer będzie wyglądał bez Sunushiego , właściwie nie wiem iedy on odszedł , ale wydaje mi się , że lepiej nie będzie . Moja Ocena dla serwera to oczywiście 10/10 , ocena dla Teamu (właściwie GA) 3/10 .
Pozdrawiam Alvin9 .

Ale oczywiście nie wspomniałeś w ogóle że pazernie tworzyłeś i usuwałeś postacie w celu zdobycia jak największej ilości Bonusów. Usuwanie postaci zostało przywrócone bardzo szybko jak tylko uporaliśmy się z owym bonusem. Stale słuchamy propozycji graczy i staramy się je realizować jeżeli tylko odpowiadają standardom serwera HARD. Nie wprowadzamy propozycji graczy, który miałyby znacząco ułatwić rozgrywkę. Od ostatnie czasu sporo się zmieniło i prosiłbym aby po prostu nie komentować tego co było, a to co jest :)

Wyświetl postUżytkownik Yashumaru dnia 11 wrzesień 2011 - 13:19 napisał

No wbije na serwer ale mam pytanie skąd zdobyć te zbroje
Metalurgiczna Zbroja
Sura: Zbroja Demona
Szaman: Mistyczna Szata
Ninja: Wdzienie Huraganu

Zbroje Dropią tak samo jak Stalki czyli ze szkat Ripera oraz z Lasu.

demodive aka Szykra

>> Kalimdor & Draenor <<

holstenik

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 11 postów
  • :
jakby byl lancher to bym sobie zagral jak ma ktos niech wrzuci

demodive

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów

Wyświetl postUżytkownik holstenik dnia 11 wrzesień 2011 - 13:27 napisał

jakby byl lancher to bym sobie zagral jak ma ktos niech wrzuci

Pobierasz patcher, rozpakowujesz do katalogu z najnowszym Metinem PL i odpalasz.

Użytkownik demodive edytował ten post 11 wrzesień 2011 - 13:30

demodive aka Szykra

>> Kalimdor & Draenor <<

-Alvin9-

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 231 postów
    - Piłka nożna
    - Gry Komputerowe
    - Historia
demodive - dlaczego oskarżasz mnie o nałogowe robienie postaci w celu nabijania statystyk ? Wydałem na ten wasz ,,cudowny serwer,, (100zł) , a stworzyłem sobie może 5 innych postaci ... , postać tworzyłem tylko w momencie kiedy potrzebowałem właśnie tego bonusu ... czyli nie , często . Zastanów się co mówisz i po pytaj za nim powiesz . Ja jestem z czasów Sunushiego , nie z twoich , on mnie zna ty nie , więc nie próbuj udawać wszech wiedzącego .

demodive

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów

Wyświetl postUżytkownik -Alvin9- dnia 11 wrzesień 2011 - 13:36 napisał

demodive - dlaczego oskarżasz mnie o nałogowe robienie postaci w celu nabijania statystyk ? Wydałem na ten wasz ,,cudowny serwer,, (100zł) , a stworzyłem sobie może 5 innych postaci ... , postać tworzyłem tylko w momencie kiedy potrzebowałem właśnie tego bonusu ... czyli nie , często . Zastanów się co mówisz i po pytaj za nim powiesz . Ja jestem z czasów Sunushiego , nie z twoich , on mnie zna ty nie , więc nie próbuj udawać wszech wiedzącego .

Nie oskarżam Cię o nabijanie statystyk. Mówiłem w tym wypadku o bonusach. Przepraszam, jeżeli tak bardzo uraziłem Cię tymi słowami. Po prostu stworzyłem nową prezentację, aby pokazać wszystkich zmiany jakie zaszły od początku istnienia serwera. Każdy popełnia błędy, ale dzięki tym błędom zdobywamy doświadczenie, wiemy co robić a czego nie robić. Jeżeli by porównać trudność serwera z jego początków a z teraz, to mogę śmiało powiedzieć, że zmiany są bardzo duże. Nie musisz mnie lubić, robię co w mojej mocy aby serwer był jak najbardziej przyjazny graczom a moje zachowanie to po prostu wpływ chwili. Dobrze by było, żebyśmy jednak podali sobie rękę na zgodę :)

demodive aka Szykra

>> Kalimdor & Draenor <<

WizardSword

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 220 postów
  • Czas Online: 5d 4h 43m 48s

Wyświetl postUżytkownik -Alvin9- dnia 11 wrzesień 2011 - 13:18 napisał

Pozdrawiam Alvin9 .
Grałem na początku z dużą intensywnością, potem co raz mniej, aż w ogóle nie miałem czasu, ale teraz wróciłem, dlatego co do Twojej wypowiedzi:
Team od początku był otwarty dla graczy, wprowadzał wiele zmian właśnie po konsultacji z graczami, sytuacja kiedy nie można było usuwać postaci wydarzyła się zaraz po wprowadzeniu osiągnięcia "najgorszy z najgorszych". Początkowo wystarczył 15 lvl i ranga okrutny, więc wiele osób robiło specjalnie mase nowych postaci, aby zdobyć przedmioty z is'a.
Co do małej ilości graczy, to już nigdy się to nie zmieni:( Serwery hard mają to do siebie, że z reguły na początku jest najwięcej osób (topka), potem taki zwykły użytkownik wejdzie, zobaczy, że w rankingu są wyższe lvl i rezygnuje. Niestety jest to nierealne, ale wydaje mi się, że gdyby wyszedł Draenor s2 to by miał na pewno z 300 osob online dziennie, bo kolejny raz podkreśle- serwer obecnie najlepszy na jakim grałem:)

Selenkaa

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 58 postów
  • Gadu Gadu:nie podam ;d
  • Lokacja:Jak mnie znajdziesz, to Ci powiem ^^
  • Hobby:Interesuję się anime i mangą. Ostatnio dosyć dużo czasu spędzam przy League of Legends. Oprócz tego, gram na gitarze i trenuję koszykówkę.
  • Czas Online: 18h 46m 37s
Serwer naprawdę zasługuje na 1000 graczy +
Nie wiem dlaczego tylu ich nie ma, no ale cóż.
Niestety przez brak czasu, gram tylko godzinkę dziennie, ale i tak to jeden z najlepszych serwerów na jakich zawitałam. ;)

Dołączona grafika

Ile razy Ciebie trzeba zabić, żebyś zginął?

-Alvin9-

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 231 postów
    - Piłka nożna
    - Gry Komputerowe
    - Historia

Wyświetl postUżytkownik WizardSword dnia 11 wrzesień 2011 - 14:17 napisał

Grałem na początku z dużą intensywnością, potem co raz mniej, aż w ogóle nie miałem czasu, ale teraz wróciłem, dlatego co do Twojej wypowiedzi:
Team od początku był otwarty dla graczy, wprowadzał wiele zmian właśnie po konsultacji z graczami, sytuacja kiedy nie można było usuwać postaci wydarzyła się zaraz po wprowadzeniu osiągnięcia "najgorszy z najgorszych". Początkowo wystarczył 15 lvl i ranga okrutny, więc wiele osób robiło specjalnie mase nowych postaci, aby zdobyć przedmioty z is'a.
Co do małej ilości graczy, to już nigdy się to nie zmieni:( Serwery hard mają to do siebie, że z reguły na początku jest najwięcej osób (topka), potem taki zwykły użytkownik wejdzie, zobaczy, że w rankingu są wyższe lvl i rezygnuje. Niestety jest to nierealne, ale wydaje mi się, że gdyby wyszedł Draenor s2 to by miał na pewno z 300 osob online dziennie, bo kolejny raz podkreśle- serwer obecnie najlepszy na jakim grałem:)

Co do jednego masz rację , nie chcę mi się za bardzo od nowa zaczynać na Draenorze , ale gdyby wyszedł 2 serwer z tej edycji serwerów na co bardzo liczę to zagram na 100% ! Ten nowy mógłby być idealnie taki sam , jedynie co mogło by ulec zmianie to raty np , większa kasa mniejszy exp , bądź na odwrót , albo , żeby na 2 serwerze były 6/7 ale tylko z pż i statami ... , ale to takie sranie w banie bo nic z tego nie będzie .

Wyświetl postUżytkownik demodive dnia 11 wrzesień 2011 - 13:44 napisał

Nie oskarżam Cię o nabijanie statystyk. Mówiłem w tym wypadku o bonusach. Przepraszam, jeżeli tak bardzo uraziłem Cię tymi słowami. Po prostu stworzyłem nową prezentację, aby pokazać wszystkich zmiany jakie zaszły od początku istnienia serwera. Każdy popełnia błędy, ale dzięki tym błędom zdobywamy doświadczenie, wiemy co robić a czego nie robić. Jeżeli by porównać trudność serwera z jego początków a z teraz, to mogę śmiało powiedzieć, że zmiany są bardzo duże. Nie musisz mnie lubić, robię co w mojej mocy aby serwer był jak najbardziej przyjazny graczom a moje zachowanie to po prostu wpływ chwili. Dobrze by było, żebyśmy jednak podali sobie rękę na zgodę :)

Nie uraziło mnie to , po prostu wytłumaczyłem się . Doceniam to co robisz dla serwera , ale tak jak mówię i tak jak mówił tam ktoś wcześniej , na draenorze wiele więcej graczy mieć nie będziecie natomiast gdyby wyszedł draenor 2 oczywiście pod nową nazwą , macie szanse na dużą ilość graczy przypominam o takiej (novamt2) co też miała 2 serwery , pierwszy z nich nie cieszył się zbyt dużą popularnością (Orion) bo z czasem było tam na prawdę mało graczy , nawet mniej niż na obecnym draenorze , potem wprowadzili podobny serwer (Sirius) i na nim gracze zaczęli grać i tam była dopiero przyjemna atmosfera :) . Ręki sobie nie podamy bo nie mamy jak no ale oczywiście zgoda może być ;]

gzeniu92

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 65 postów
  • Czas Online: 1d 23h 21m 22s
Zapraszam na serwer ludzi ktorzy nie chca 100 lvl w ciagu 3 godzin ;PP
Alvin nie grales od ponad 60 dni wiec zbytnio nie wiesz co sie dzieje na serwerze ;) Zwoje,rady itd mozna zdobyc bez problemu jezeli wie sie gdzie szukac. Pozostaje tylko zaprosic wszystkich^^
:)

MusialemNo

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 104 postów

Cytat

Oczywiście, serwer wystartował w czerwcu, dlatego dużo osób grało w pogoni za Topką. Tym którym się nie udało, uznali że jest za trudno poodchodzi. Zostali tylko Ci, co na prawdę chcieli grać na serwerze HARD.

To chyba OCZYWISTA OCZYWISTOSC ze gdy startuje serwer goni się za topka ? Nie wiem dlaczego odejsciem tak wielu osob tlumaczysz tym ze nei lubia hardow:) Rzeczywistosc jest inna. Tiveria jest hardem i jakos ma duzo osob online wiec twoj argument jest dla mnie smieszny.

Cytat

Zmianki, Bony, Zwoje Egzo/Rady są dostępne w ISie, gdyż nikt nie zamierza sponsorować serwera z prywatnych pieniędzy, ale nie o tym mowa. W grze również można je zdobyć bez trudu, głównie z Niebieskich Toreb Szczęścia. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać. Rady i Egzo lecą z niej w ilościach od 1-3. Dzięki temu że zmianki nie są dostępne u handlarza bonusy na serwerze mają swoją wartość.

Ale ja nic do tego nie mam ze zmianki,bony,rady,egzo sa w is tylko ostrzegam przyszłych graczy ze ze skilami nie jest latwo ani szybko ;) Klania się czytanie ze zrozumieniem.
Chcieliście zarobic zarobiliście:) Znam osobe która 3 tysiace wydala u was wiec nie ma co plakac. Ja sam wydalem 500 zl. I wiele osob które wydaly przynajmniej z 50 na wasz is.

Cytat

Nie ma tu sytuacji gdzie ktoś będzie parę godzin stał pod handlarzem i kręcił bonusy.

No takiej sytuacji nie ma bo kogo by bylo stac na to?:D

Cytat

Jeżeli skończyłeś grę na Czerwcu, to mogę Cię zapewnić, że od tego czasu zbyt wiele się zmieniło abyś to ogarnął ;)

Zacząłem gre w czerwcu, a nie skończyłem…Wiem o nowych zbrojach itp. Lecz na serwerze już nie zagram. Nie będę tu podawac daty kiedy skończyłem bo nie o to tu chodzi

Cytat

Oczywiście zapraszam wszystkich do gry, argumentacja że gra mało graczy jest niezbyt trafna - bo to właśnie Wy możecie być tymi osobami które podniosą ten licznik żeby inni nie narzekali na zbyt małą ilość graczy :)

Za to twoje argumentowanie ze jesli hard to malo osob. Popatrzmy na Tiverie

Na koniec chciałbym pozdrowic byla ekipe z jinno , Alvina,4evera,xxxmadarexx,Letie i jeszcze babcie i dziadka.

Użytkownik MusialemNo edytował ten post 11 wrzesień 2011 - 21:31

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Cytat

demodive

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów
To bardzo fajnie że znasz, szczerze Ci gratuluje z tego powodu. Widać jednak że sam nie jesteś pewny swoim słowom, gdyż musiałeś je zaakcentować kolorem oraz powiększonym rozmiarem. Nikogo nie zmuszamy do zakupów w ISie, to wybór gracza. Tyle na temat.

demodive aka Szykra

>> Kalimdor & Draenor <<

MusialemNo

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 104 postów
Też się Cieszę z tej wiedzy :)
Kolory oznaczaja to, że nie boję sie wyrazić swojego zdania^^ A mi jest za to przykro, że Ci sie tak czerwony kolorek nie podoba . A mogłem napisać to niebieskim ^^ ...

I jeszcze pozwolę sobie tu wstawić cytat za Alvina :

Cytat

Moim zdaniem zagrać może i warto
Draenor swój klimat ma, w poprzedniej prezce bardzo "chwaliłem" serwer- sentyment zostaje.

I rada odemnie, że krytykę należy przyjąć z godnością, a jednocześnie nie zniechęcić do siebie.

Użytkownik MusialemNo edytował ten post 11 wrzesień 2011 - 21:39

Cytat

DonMati3

MPC Team III

• Postmaker
  • PipPipPipPipPipPip
  • 855 postów
  • Czas Online: 8d 3h 55m 25s
Jestem niemal pewny ze gdyby serverk s2 wystartowal to by tlumy ludzi gralo.
Gram na Pompamt2.com.pl
Surka WuPe PoVer !!!

demodive

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów

Wyświetl postUżytkownik MusialemNo dnia 11 wrzesień 2011 - 21:35 napisał

Też się Cieszę z tej wiedzy :)
Kolory oznaczaja to, że nie boję sie wyrazić swojego zdania^^ A mi jest za to przykro, że Ci sie tak czerwony kolorek nie podoba . A mogłem napisać to niebieskim ^^ ...

I jeszcze pozwolę sobie tu wstawić cytat za Alvina :

Draenor swój klimat ma, w poprzedniej prezce bardzo "chwaliłem" serwer- sentyment zostaje.

I rada odemnie, że krytykę należy przyjąć z godnością, a jednocześnie nie zniechęcić do siebie.

Oczywiście wezmę sobie wszelkie uwagi do serca ;)

A do całej reszty proszę, aby nie oceniać serwera tylko ze względu na moje wypowiedzi, ale na sam fakt co ma on do zaoferowania :)

demodive aka Szykra

>> Kalimdor & Draenor <<

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

kamil445

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 206 postów
  • Gadu Gadu:6445926
  • Lokacja:Czersk
  • Czas Online: 5d 4h 57m 39s
Server wydaje sie być bardzo fajny, Prezka super na filmiku wszytko fajnie opisane :)
na 100% zagram ! :)
Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych