Pani Kasia
Napisano 21 luty 2008 - 16:21
Tu macie info od GM (chyba) czy kogoś podobnego rangą na tym serwie
co należy rozumieć, że zostali zaatakowani przez hakera uzywającego Flood Data tj. wysłał im bardzo dużo plików na serwer który prędzej czy później musiał tego nie wytrzymać. PoZOstaje czekać.
Cytat
Hello
Our server was attacked by Hacker with Flood data
Now we are trying our best to make things right!
Pls be patient
Ocean
Our server was attacked by Hacker with Flood data
Now we are trying our best to make things right!
Pls be patient
Ocean
Napisano 23 luty 2008 - 11:03
Napisano 24 luty 2008 - 19:33
Cytat
podobno we wtorek ale w Niedziele chyba bedzie polski privat tak slyszalem i tam bede gral .
ta o ile MHTC da im pliki wierzysz w to ze on sami robią? Żeby tak było dawno zebrał by ekipe i zrobili by
sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7
Napisano 09 marzec 2008 - 22:08
Użytkownik Xlife dnia Feb 14 2008, 04:16 PM napisał
Wiedźmin sciagasz tylko instalke - dalej instalujesz . Wlączas przez Launchera i dajesz Start - i logujesz się i ciupiesz - normalnie tak jak na globalu tylko starsza lepsza według mnie wersja
Aha bym zapomniał mam 4 konta do oddania oto jego loginy:
REDJOY-ZAREZEROWOWANA
MAXJOY-zarezerwowana
BLUEJOY-ZAREZEROWOWANE
BLACKJOY-
Piszcie które konto chcecie bede stawiał + obok nich jak bedzie któreś zarezerwowane - o hasła proście na PM
Aha bym zapomniał mam 4 konta do oddania oto jego loginy:
REDJOY-ZAREZEROWOWANA
MAXJOY-zarezerwowana
BLUEJOY-ZAREZEROWOWANE
BLACKJOY-
Piszcie które konto chcecie bede stawiał + obok nich jak bedzie któreś zarezerwowane - o hasła proście na PM
BLACKJOY- [/b][/color] Ja chcem to jak wolne jeszcze
Napisano 02 kwiecień 2008 - 15:55
Elo panowie i panie, słuchajcie wiem że to dziwne, bo wiele osób z tego co widze gra normalnie w tego silka, ale u mnie są 2 problemy.
1. Wykrywa że są 2 trojany, mianowicie : sro_client i uninstall.(więc prosiłbym o krótkie wyjasnienie czemu, czy coś było z tym plikiem modyfikowane aby działał poprawnie itd.)
2. JAk kliknę na silkroad.exe to w procesach załącza mi się silkroad.exe taki procesik, ale nic na pulpicie nie wyskakuje. ( nie jestem pewny ale ma to chyba związek z tym że antywirus blokuje dostęp do sro_client).
No i poza tym, jezeli ktoś ma jakieś wolne konto do tego silka, to bardzo prosze na private mi przsłac, a bedę bardzo dźwięczny xD
1. Wykrywa że są 2 trojany, mianowicie : sro_client i uninstall.(więc prosiłbym o krótkie wyjasnienie czemu, czy coś było z tym plikiem modyfikowane aby działał poprawnie itd.)
2. JAk kliknę na silkroad.exe to w procesach załącza mi się silkroad.exe taki procesik, ale nic na pulpicie nie wyskakuje. ( nie jestem pewny ale ma to chyba związek z tym że antywirus blokuje dostęp do sro_client).
No i poza tym, jezeli ktoś ma jakieś wolne konto do tego silka, to bardzo prosze na private mi przsłac, a bedę bardzo dźwięczny xD
Dla tych, którzy spamują zamiast używać opcji edytuj, mała wskazówka: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

Napisano 02 kwiecień 2008 - 16:11
AVG 7,5 , ale nie dałem żadnego patcha owszem ;p, ale jakiego patcha ;???
Dla tych, którzy spamują zamiast używać opcji edytuj, mała wskazówka: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry