W jakim pliku mogę znaleźć rozmieszczenie NPC na mapce 34 czyli CW ,gdyż w MonsterSetBase.txt oni nie figurują ?
Pani Kasia
Napisano 23 maj 2011 - 18:10
Udało mi się to w końcu znaleźć w MuServer\gameserver_cs\Data\MonsterSetBase_CS.txt
Mam kolejne pytanko w Elbeland jest NPC Silvia która w tej wersji servera odpowiada za reset postaci ,gdzie mogę znaleźć plik ,który ustawia ilość punktów za reset?
Wybacz ode mnie masz już 5 p+
, tylko nie wiem jak tu dawać te plusy
?
Nie widzę w tym pliku tj SCF_Common.ini takiej opcji która by ustawiała ilość punktów jakie się otrzymuje po rr, domyślnie w serwerze jest ustawione 250 i chciałbym móc to zmienic.
Mam kolejne pytanko w Elbeland jest NPC Silvia która w tej wersji servera odpowiada za reset postaci ,gdzie mogę znaleźć plik ,który ustawia ilość punktów za reset?
Wybacz ode mnie masz już 5 p+
Nie widzę w tym pliku tj SCF_Common.ini takiej opcji która by ustawiała ilość punktów jakie się otrzymuje po rr, domyślnie w serwerze jest ustawione 250 i chciałbym móc to zmienic.
Użytkownik Zaraki Kenpachi edytował ten post 23 maj 2011 - 22:58
Napisano 23 maj 2011 - 19:52
Cytat
gdzie mogę znaleźć plik ,który ustawia ilość punktów za reset?
Padło już takie pytanko ...
Powodzenia :')
PS: Wysiliłem się w tamtym temacie i nie dość, że nie dostałem +'a to jeszcze mnie ktoś dał mi -'a za pomoc
Człowiek jest kotem ^ ^
http://www.youtube.com/watch?v=aVvqFqITYlY
Napisano 25 maj 2011 - 09:04
Mam kolejną zagwozdkę ,jest gdzieś opisane jak zmienić Naliczanie procent Mana Shield edytujać Gs'a w wersji 1.04X?
Ponadto w Ds stoi NPC Lehop który nie figuruje w bazie MonsterSetBase.txt - gdzie go mogę znaleźć?
Czy plik eventitembag17.txt odpowiada rzeczywiście za drop z Kunduna? Jeśli tak to u mnie on nie działa.
Czy można gdzieś ustawić odstępy pomiędzy kolejnymi eventami BC i DS?
Ponadto w Ds stoi NPC Lehop który nie figuruje w bazie MonsterSetBase.txt - gdzie go mogę znaleźć?
Czy plik eventitembag17.txt odpowiada rzeczywiście za drop z Kunduna? Jeśli tak to u mnie on nie działa.
Czy można gdzieś ustawić odstępy pomiędzy kolejnymi eventami BC i DS?
Użytkownik Zaraki Kenpachi edytował ten post 25 maj 2011 - 09:18
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry