Witam mam pytanie co daje sala treningowa ,ponieważ dziś robię Średnio zaawansowany trening siły i co mi to da?
Pani Kasia
Napisano 23 kwiecień 2011 - 21:48
iles tam pktow sily taki co trwa 1 dzien daje 22k normalny chyba 5k a zwykly 100
Napisano 24 kwiecień 2011 - 00:40
jak się nie czyta opisów opcji to takie skutki niedoczytania , kazda opcja dokładnie opisana przecież jest
Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'
AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer
Napisano 25 kwiecień 2011 - 10:02
w grze masz forum, na forum działy i jednym z działów jest FAQ i poradniki
tam mozesz przeczytać o interesujących cie opcjach
a nawet jeśli nie ma w pełni podane masz forum w grze po to by zapytać innych graczy
zresztą odpowiedz dostałeś , kazdy trening daje jakiś bonus ile to nie wiem bo mam wszystkie
tam mozesz przeczytać o interesujących cie opcjach
a nawet jeśli nie ma w pełni podane masz forum w grze po to by zapytać innych graczy
zresztą odpowiedz dostałeś , kazdy trening daje jakiś bonus ile to nie wiem bo mam wszystkie
Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'
AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer
Pani Kasia
Napisano 26 lipiec 2011 - 11:14
jak autor juz mnie wkurza....
pisze beznadziejne tematy...
obok ma (chyba kiedys tak bylo) ile to daje k stat...
i tu tez duble post bo refresh idiotyczny ... jak byl to by np.dzial metina2 to tam szybko spadaja tematy a tu ... masakra zobaczcie jego
temat z punktami gangu -tez idiotyczne pytanie idiotyczny refresh juz mnie to wkurza.....
MINUSOWAC Mnie N00bki
ze robem ma taka cierpliwosc do autora...
pisze beznadziejne tematy...
obok ma (chyba kiedys tak bylo) ile to daje k stat...
i tu tez duble post bo refresh idiotyczny ... jak byl to by np.dzial metina2 to tam szybko spadaja tematy a tu ... masakra zobaczcie jego
temat z punktami gangu -tez idiotyczne pytanie idiotyczny refresh juz mnie to wkurza.....
MINUSOWAC Mnie N00bki
ze robem ma taka cierpliwosc do autora...
Użytkownik Byczku98 edytował ten post 26 lipiec 2011 - 11:15
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry