heja wszystkim szukam moda pod Xenoxmt2, nigdzie go nie moge znalesc za tego moda z tym servem oplace was wieloma plusami
Witaj na MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
[Szukam] Mod Do Xenoxmt2
Rozpoczęty przez OpanujSie, 19 kwi 2011 23:10
Napisano 09 lipiec 2011 - 14:37
Ludzie, XenoXmt2 jest w kamer modzie
wiem bo na nim czasem gram
musicie wejść w zakładkę "Mod 2010SF", a jak dalej nie chcecie wierzyć to możecie sprawdzić liste serwerów
dla leniwych umieszcze ja tu
Yitian2
Remia
PandoraMT2
DragonMT2
EliteMT2
Tiveria
ProMT2
LomaxMT2
EttelMT2
BoundMT2
mtVision.info
eDgMt2
NewLongju Norm
NewLongju Plus
iMetin.org
iMetin.pl
Longju
AtlantisMT2
CreativeMT2
Endorian
TrueMT2
Metin5
4biddenMT2
Future2
Alkatra
Neveria
PhoenixMT2
Celestial-World S1
Celestial-World S2
Venisemt2
AvalonMT2
draenor
VirtualMT2
mexilia
xenoxmt2 --------- Prosze o to was serwer
metin2united
Candylongju
AriusMT2
Longju3
PS : podziękowania przyjmuje w postaci broszek na serwie
nick : Verox
, sorrka za ort ;/
Edit#
Jeżeli ktoś nie wie jak wgrać Mod 2010SF to już wyjaśniam,
pobieracie Metin2 (PL), wgrywacie go do wybranego folderu, patchujecie torentujecie go.
Następnie wchodzicie na strone www.metin2mod.tk i uruchamiacie zakładke "Mod 2010SF" z której pobieracie Mod Kamera.
Mod Kamera wgrywacie do wybranego folderu, po czym kopiujecie go i umieszczacie z Metinem (PL).
Będziecie mieli Liste serwerów i tam wyszukacie Xenoxmt2, logujecie sie, a dalej robicie co chcecie
Yitian2
Remia
PandoraMT2
DragonMT2
EliteMT2
Tiveria
ProMT2
LomaxMT2
EttelMT2
BoundMT2
mtVision.info
eDgMt2
NewLongju Norm
NewLongju Plus
iMetin.org
iMetin.pl
Longju
AtlantisMT2
CreativeMT2
Endorian
TrueMT2
Metin5
4biddenMT2
Future2
Alkatra
Neveria
PhoenixMT2
Celestial-World S1
Celestial-World S2
Venisemt2
AvalonMT2
draenor
VirtualMT2
mexilia
xenoxmt2 --------- Prosze o to was serwer
metin2united
Candylongju
AriusMT2
Longju3
PS : podziękowania przyjmuje w postaci broszek na serwie
Edit#
Jeżeli ktoś nie wie jak wgrać Mod 2010SF to już wyjaśniam,
pobieracie Metin2 (PL), wgrywacie go do wybranego folderu, patchujecie torentujecie go.
Następnie wchodzicie na strone www.metin2mod.tk i uruchamiacie zakładke "Mod 2010SF" z której pobieracie Mod Kamera.
Mod Kamera wgrywacie do wybranego folderu, po czym kopiujecie go i umieszczacie z Metinem (PL).
Będziecie mieli Liste serwerów i tam wyszukacie Xenoxmt2, logujecie sie, a dalej robicie co chcecie
Użytkownik pijany1221 edytował ten post 09 lipiec 2011 - 16:58
Napisano 09 lipiec 2011 - 14:55
No jest kamermod z tym ale jak instaluje kamera do tego clienta nowego to mnie wywala podczas wybierania postaci ...
@edit: zalogowalem sie ale widze tylko obraz taki jak przy ładowaniu i wyświetla mi się czat nic więcej
@edit: zalogowalem sie ale widze tylko obraz taki jak przy ładowaniu i wyświetla mi się czat nic więcej
Użytkownik SataniQus edytował ten post 09 lipiec 2011 - 14:57
Nie masz ekipy do grania w gry MMOrpg ? typu metin,rom,4story pisz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Temat jest zamknięty

Do góry