Pani Kasia
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:11
Poexpiłem do 26lvla i powiem szczerze kończe z tym serverem 
Odpycha IS, Zwoje powrotu statusu, zbyt mały exp jak na 255lvl, nie za bardzo dopasowane ceny u npc. Dropi za mało kasy
Moja przygoda nie była zbyt długa z tym serverem
Nie polecam
@Edit
Chyba ktoś myśli, że minusy albo plusy mnie obchodza ;D
Odpycha IS, Zwoje powrotu statusu, zbyt mały exp jak na 255lvl, nie za bardzo dopasowane ceny u npc. Dropi za mało kasy
Moja przygoda nie była zbyt długa z tym serverem
Nie polecam
@Edit
Chyba ktoś myśli, że minusy albo plusy mnie obchodza ;D
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:21
zgadzam się że drop Yang jest do dupy...
Exp też nie jest dopasowany.
Nie wiem komu się będzie chciało wbijać 255lv przy takich ratach i zbierać kasę żeby cokolwiek kopić ^^
To ma być 4fun ?
Śmieszne
Nie wiem komu się będzie chciało wbijać 255lv przy takich ratach i zbierać kasę żeby cokolwiek kopić ^^
To ma być 4fun ?
Śmieszne
Zdjęcia mojej nagiej siostry ! Tylko i wyłącznie +18 !!!
Najlepsza akcja Undertaker`a ZOBACZ !
Spoiler
DAJ MINUS :x
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:24
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:27
Użytkownik Spearker dnia 16 kwiecień 2011 - 21:18 napisał
Serwer słąby!
Drop kasy masakryczny.
Nie POLECAM!
@Edit.niby miałbyc pierscien teleportacji na start a niema.
Drop kasy masakryczny.
Nie POLECAM!
ogolnie serwer fajny i przeciez admin pisal ze na poczatku jest troche trudniej a potem na 86 lvlu w atla po 15% ze spota leci ;p
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:30
Użytkownik Spearker dnia 16 kwiecień 2011 - 21:18 napisał
Serwer słąby!
Drop kasy masakryczny.
Nie POLECAM!
Drop kasy masakryczny.
Nie POLECAM!
Użytkownik Przepraszam dnia 16 kwiecień 2011 - 21:21 napisał
zgadzam się że drop Yang jest do dupy...
To ma być 4fun ?
Śmieszne
To ma być 4fun ?
Śmieszne
random 2k09
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:32
Eh.. Dawno się nie wypowiadałam na MPCF, w jakimkolwiek temacie, ale czas to nadrobić, więc tak:
1. nie narzekajcie na każdy serwer jaki wyjdzie
2. wiem, że serwery nie są aż takie zajebiste jakie byście chcieli widzieć, ale nikt się taki nie urodził,
co by każdemu dogodził.
Co bym zmieniła w tym serwerze? Podniosła expa, ponieważ wbijanie z takim exp rate jak tu 255 levela to kwestia zarzynania się codziennie, przez minimum kilka miesięcy.
Zwój powrotu statusu bym zostawiła.... Dlaczego? Bo gram np. ninjami i zawsze na początek biorę archera, bo troszeczkę lubię nim grać, ale po pewnym czasie
wracam do daggera w którym czuję się najbezpieczniej ;P I najlepiej się nim gra, nie płakać mi więc, że ktoś zmienia WP na BMke i jest 'pro'
możecie robić to samo, albo grać sobie po swojemu, z zasadami i mieć trochę trudniej - po to jest gra.
Tak po trzecie, to podnieście drop yangów, lub zmniejszcie ceny u handlarzy, ale zdecydowanie lepiej (i łatwiej) zmienić yang rate.
Tak po czwarte, liczyłam na coś fajnego, ale wyszło jak zawsze.
Podsumowując:
Niemcy nas banują (tu dziękujemy 'dzieciom 1hit killera'), Chińczycy się na nas wypieli
A Polacy nie umieją zrobić dobrego 4fun'a ;]
PS obdarzajcie mnie minusami, jak zwykle gdy nie podoba wam się prawda, którą mówię
(tu chodzi mi o dzieci neo.)
1. nie narzekajcie na każdy serwer jaki wyjdzie
2. wiem, że serwery nie są aż takie zajebiste jakie byście chcieli widzieć, ale nikt się taki nie urodził,
co by każdemu dogodził.
Co bym zmieniła w tym serwerze? Podniosła expa, ponieważ wbijanie z takim exp rate jak tu 255 levela to kwestia zarzynania się codziennie, przez minimum kilka miesięcy.
Zwój powrotu statusu bym zostawiła.... Dlaczego? Bo gram np. ninjami i zawsze na początek biorę archera, bo troszeczkę lubię nim grać, ale po pewnym czasie
wracam do daggera w którym czuję się najbezpieczniej ;P I najlepiej się nim gra, nie płakać mi więc, że ktoś zmienia WP na BMke i jest 'pro'
możecie robić to samo, albo grać sobie po swojemu, z zasadami i mieć trochę trudniej - po to jest gra.
Tak po trzecie, to podnieście drop yangów, lub zmniejszcie ceny u handlarzy, ale zdecydowanie lepiej (i łatwiej) zmienić yang rate.
Tak po czwarte, liczyłam na coś fajnego, ale wyszło jak zawsze.
Podsumowując:
Niemcy nas banują (tu dziękujemy 'dzieciom 1hit killera'), Chińczycy się na nas wypieli
PS obdarzajcie mnie minusami, jak zwykle gdy nie podoba wam się prawda, którą mówię
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:33
Użytkownik Lilou™ dnia 16 kwiecień 2011 - 21:25 napisał
zmienie wam ceny dodawania bonow rano =)
I w ogóle zwiększ expa, na te 600% - bo jak teraz jest 600%, to jestem Jezus... Zwiększ, bo ja gram od początku publikacji i co? 26 Level.
Zmniejsz ceny dodawania i resetowania i daj to 600% expa.
random 2k09
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:40
Użytkownik Lilou™ dnia 16 kwiecień 2011 - 21:37 napisał
w red lesie i atlantydzie exp skacze na bardzo szybki na 93lvl za moba w atlantydzie juz duzo leci 
sorry, że to powiem, ale za czym ktoś taki level uciuła na tym serwerze, to prędzej zwątpi i pójdzie grać na inny.
dodaj faktyczne 600% i będzie dobrze, tak nie mam żadnych zastrzeżeń.
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:48
Serwer polecam drop yang jest dobry, serwer jest można powiedzieć zwykły ale przyciąga :]
Dawno nie było takiego serwera, jestem pewny że będzie to serwer b. popularny !
POLECAM !
POLECAM !
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:49
Użytkownik MentalWojo dnia 16 kwiecień 2011 - 21:48 napisał
Serwer polecam drop yang jest dobry, serwer jest można powiedzieć zwykły ale przyciąga :]
POLECAM !
POLECAM !
newbie.
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:51
Użytkownik Hosek dnia 16 kwiecień 2011 - 21:49 napisał
Zwój zmiany profy nadal na serwie , ceny nie zmienione
Coś ty się tego zwoju przyczepił? ... A jak np. komuś się źle profą będzie grało i bd chciał zmienić?
Już każdy go używa do niecnych celów... ;>
Naciskajcie na admina aby zmniejszył ceny, zwiększył exp i yang rate !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry

dnia 16 kwiecień 2011 - 21:14 napisał