Pani Kasia
Gość_Lenart_*
Napisano 27 marzec 2011 - 23:05
Gość_Lenart_*
nie rozumiem czemu porównujesz darmowe gry jak CA czy WR z grami komercyjnymi ...
to tak jakbyś porównał Tibie z WoWem.
BFBC2 nie ma sobie równych jeśli oczekujesz od gier realisytki. jeśli jednak wolisz bezmyślne rushery to zakup sobie COD'a czy MOH'a
BFBC2 nie ma sobie równych jeśli oczekujesz od gier realisytki. jeśli jednak wolisz bezmyślne rushery to zakup sobie COD'a czy MOH'a
Napisano 28 marzec 2011 - 08:16
Wiem ze dziwnie porownuje z tymi darmowkami ale kiedys mialem slabego kompa i moglem pozwolic sobie tylko na to.
Czy wersja single jest fajna?, czyli czy jest dluga, czy ma ciekawa fabule, albo czy jest tylko bezmyslnym chodzeniu w przod i zabijaniu karzdego kto powie "Ich bin".
O i jeszcze jedno pytanko: Jak kupie ta gre i bede grac multi to tam jest cos takiego jak wirtualna kasa czy juz wszystko: bronie, modyfikacje itp. sa za darmo czy trzeba doladowywac jakas kase?
Ogulnie czy warto wydac te 100zl nic grac w te lipne darmowki?
Czy wersja single jest fajna?, czyli czy jest dluga, czy ma ciekawa fabule, albo czy jest tylko bezmyslnym chodzeniu w przod i zabijaniu karzdego kto powie "Ich bin".
O i jeszcze jedno pytanko: Jak kupie ta gre i bede grac multi to tam jest cos takiego jak wirtualna kasa czy juz wszystko: bronie, modyfikacje itp. sa za darmo czy trzeba doladowywac jakas kase?
Ogulnie czy warto wydac te 100zl nic grac w te lipne darmowki?
Gość_Lenart_*
Napisano 28 marzec 2011 - 14:44
Gość_Lenart_*
nie wiem czy są cheaterzy, sam jestem często od nich wyzywany.
chociaż w sumie to w każdej grze jest jakiś hacker, lecz nie wiem jakim debilem trzeba być aby hackować w grze za którą się płaci....
single,
13 misji, fabuła na bardzo wysokim poziomie jak na dzisiejsze standardy.
chociaż w sumie to w każdej grze jest jakiś hacker, lecz nie wiem jakim debilem trzeba być aby hackować w grze za którą się płaci....
single,
13 misji, fabuła na bardzo wysokim poziomie jak na dzisiejsze standardy.
Napisano 28 marzec 2011 - 16:49
dzieki, bardzo mi pomogliscie, a ten bfbc3 to kiedy ma wyjsc i czy on wtedy bedzie kosztowal wiecej czy mniej niz 100zl bo akurat tylko tyle mam na zbyciu...
hehe tego sie nie spodziewalem ale skoro temacik ktory zrobilem moze sie przydac innym to bede zadowolony 
i ostatnie pytanie w tym temacie odemnie: Znalazlem aukcje na allegro gdzie jest ta gra w folli, orginalna w wersji PL za 97.90 priorytetem, oplaca sie to kupywac czy poszukac w sklepach w okolicy (mieszkam na zadupiu i zaduzo takich sklepow nie ma a co do allegro nie mam obaw o oszostwo)
Użytkownik ZiolkoJr dnia 28 marzec 2011 - 16:13 napisał
BFBC2 jest dużo lepszy niż cała reszta strzelanek, teraz trzeba tylko czekać na BF3
Jak wcześniej mówiłem, podpinam żeby "następne pokolenia" wiedziały z czym mają do czynienia
Jak wcześniej mówiłem, podpinam żeby "następne pokolenia" wiedziały z czym mają do czynienia
i ostatnie pytanie w tym temacie odemnie: Znalazlem aukcje na allegro gdzie jest ta gra w folli, orginalna w wersji PL za 97.90 priorytetem, oplaca sie to kupywac czy poszukac w sklepach w okolicy (mieszkam na zadupiu i zaduzo takich sklepow nie ma a co do allegro nie mam obaw o oszostwo)
Gość_Lenart_*
Napisano 28 marzec 2011 - 16:55
Gość_Lenart_*
jeśli gra jest w folii, i z dostawą wychodzi 97.90 to wg. mnie warto brać.
sam mieszkam na zadupiu, gdzie są nowe gry, ale w tylko kilka dni po premierze i w kilka h albo 2-3 dni już ich nie ma bo zamówią np. 10 sztuk ...
btw. nie BFBC3 tylko BF3
będzie kosztowało ok 120-140 zł w dniu premiery (tak myślę) bo teraz 140zł masz za pre order.
i prawdopodobnie wyjdzie na jesień.
btw. jeśli uważasz moje posty za pomocne, wejdź w link w mojej sygnie i kliknij w brzuszek.
sam mieszkam na zadupiu, gdzie są nowe gry, ale w tylko kilka dni po premierze i w kilka h albo 2-3 dni już ich nie ma bo zamówią np. 10 sztuk ...
btw. nie BFBC3 tylko BF3
będzie kosztowało ok 120-140 zł w dniu premiery (tak myślę) bo teraz 140zł masz za pre order.
i prawdopodobnie wyjdzie na jesień.
btw. jeśli uważasz moje posty za pomocne, wejdź w link w mojej sygnie i kliknij w brzuszek.
Napisano 05 kwiecień 2011 - 07:31
Siemka!
Ja mam tylko podstawową wersję BC 2 i jest super, w darmowe gry nie grałem ale pykałem sporo w MW 2 i w tej chwili i myślę że.. BF nie oddałbym za nic ;] multiplayer to poezja, pojazdy, zniszczenia, duże mapy-32 graczy w grze. Klasy są super rozwiązaniem, bardzo mi do przypadło do gustu, gram engineerem i jest super!!
Naprawdę jeśli jesteś nie pewny co do kupna gry.. ja też byłem.. i .. okazało się.. że to było niepotrzebne i żałuje że nie jestem szczęśliwym posiadaczem gierki dłużej.
Jeśli chodzi o przedmówców to mają rację że z darmowymi grami nie powinieneś porównywać to z deka inne bajki, ale już z codem mw 2 i cod 4 to jasne ;] ale i tak wypadają blado
wg mnie oczywiście. Każdy ma swój styl grania i ulubione rozwiązania.. mnie urzekło to co znajduje się w BF BC 2 i mam cichą nadzieje że BF3 mi zadziała na mojej konfiguracji
jak nie to czeka mnie ulepszanie 
Pozdrawiam serdecznie Prostacky!
Ja mam tylko podstawową wersję BC 2 i jest super, w darmowe gry nie grałem ale pykałem sporo w MW 2 i w tej chwili i myślę że.. BF nie oddałbym za nic ;] multiplayer to poezja, pojazdy, zniszczenia, duże mapy-32 graczy w grze. Klasy są super rozwiązaniem, bardzo mi do przypadło do gustu, gram engineerem i jest super!!
Naprawdę jeśli jesteś nie pewny co do kupna gry.. ja też byłem.. i .. okazało się.. że to było niepotrzebne i żałuje że nie jestem szczęśliwym posiadaczem gierki dłużej.
Jeśli chodzi o przedmówców to mają rację że z darmowymi grami nie powinieneś porównywać to z deka inne bajki, ale już z codem mw 2 i cod 4 to jasne ;] ale i tak wypadają blado
Pozdrawiam serdecznie Prostacky!
Napisano 05 kwiecień 2011 - 17:43
juz kupilem, tak gra na poczatku mnie wnerwila bo mialem 0 a nawet -100 skilla, nic nie wiedzialem, tylko rush'owalem ale juz ratio mi sie poprawia i mam powyrzej 1.00, co do vietnama to upie jak przejde singla
jesli ktos kto czyta ten topic zastanawia sie nad kupnem to nie wachajcie sie, pierwszy dzien jest najgorszy bo wydaje sie jakby wszyscy byli na chamsach i jumpach, ja se skila wyrobilem w poltorej dnia i tera super sie gra, single troche nudne ale jak neta odlacza to zawsze jest zajecie
o i mam pytanie: jak zdobyc bronie typu UMP SA czy jak tam (taki w plamki) czy sa jakies inne bronie poza tymi odblokowujacymi sie od lvl i ptk w klasach postaci?
jesli ktos kto czyta ten topic zastanawia sie nad kupnem to nie wachajcie sie, pierwszy dzien jest najgorszy bo wydaje sie jakby wszyscy byli na chamsach i jumpach, ja se skila wyrobilem w poltorej dnia i tera super sie gra, single troche nudne ale jak neta odlacza to zawsze jest zajecie
o i mam pytanie: jak zdobyc bronie typu UMP SA czy jak tam (taki w plamki) czy sa jakies inne bronie poza tymi odblokowujacymi sie od lvl i ptk w klasach postaci?
Napisano 05 kwiecień 2011 - 17:55
Użytkownik Piecikq dnia 05 kwiecień 2011 - 17:43 napisał
Aby zdobyć te bronie SA - wyborowe musisz kupić specjalny dodatek "Spectact". Kosztuje on 18 zł. Wejdź sobie na i poczytaj. Ja tego nie kupowałem :] wolałem mieć Vietnam.
O znalazłem nawet podklejony temat tutaj na forum ;o
Spectact
Napisano 18 kwiecień 2011 - 23:47
BFBC2 jest ponad 10000x lepszy od COD'ow gralem w 4 i 6 mysle ze ten system murzenia itd to bardzo dobre rozwiązanie gram snajperem mam juz duzo zeczy odblokowanych na jednej z map znalazlem zajebistą kryjówke i teraz mam same headshoty poza tym mam moździerz skilla w pol dnia wyrobilem tylko teraz sie nauczyc helikopterem latac i Git majonez wiec Tak jak mowia UP'y jesli mam dylemat co kupic COD6 albo blackops lub BFBC2 zdecydowanie wez BCBF2 jesli masz xbox'a ci co maja BFBC2 na kompa wiedza lepiej co wybrac na kompa ja mam X'a i bardzo polecam tą gre
http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Napisano 25 maj 2011 - 20:40
Moja pierwsza internetowa gerka to Warrock 2 gerka Combat Arms w obie wsadziłem około 600zł iteraz żałuje tego!! z kolegami zakupiliśmy Battlefiled Bad Company 2 Clasic i jest o wiele fajniejsza niż te 2 gerki.I opłaca sie dać te 39.90zł za orginał niż wsadzać w tamte gry kase a tu zajebiste efekty i grafa i bronie odblokowójesz za expo.
Użytkownik wapor edytował ten post 25 maj 2011 - 20:41
Napisano 23 czerwiec 2011 - 19:26
Napisano 29 czerwiec 2011 - 07:12
Użytkownik Lenart dnia 27 marzec 2011 - 23:05 napisał
nie rozumiem czemu porównujesz darmowe gry jak CA czy WR z grami komercyjnymi ...
Co ty dajesz bc 2 jak masz słabego pc i neta to muli i wogóle się nie da grac.Mój kumpel miał neta 1 mb i ping 999. Ja mam neta 6 mb i żadnych lagów nie ma ping 115 max.

KOCHAM LINKIN PARK !!!!
Gość_Lenart_*
Napisano 29 czerwiec 2011 - 08:57
Gość_Lenart_*
a gdzie jest powiedziane że na słabsze kompy ? pytał się czy gra jest fajna, to mu napisałem.
ja mam neta 4mb i nie mam pinguw większych niż 100 ... na polskich serwach. Wiadomo przecież że im serwer jest dalej tym większy ping. Więc jeśli serwer masz tuż przed nosem to nawet z netem 1mb nie będziesz miał laggów.
ja mam neta 4mb i nie mam pinguw większych niż 100 ... na polskich serwach. Wiadomo przecież że im serwer jest dalej tym większy ping. Więc jeśli serwer masz tuż przed nosem to nawet z netem 1mb nie będziesz miał laggów.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry