Szukasz darmowego kanału ventrilo dla gildi/klanu? nie masz gdzie porozmawiać ze znajomymi? napisz na gg:1366671 badz zapytaj na kanale; ip:vt.skillseries.tk port: 6277
Według mnie nawet fajny serwer, lecz troche hard
Ja osobiście nie zostanę długo na serwerze...Nie lubię zbyt takich
Nic u NPC nie ma prawie;/
Polecam osobą, które lubią takie hard serwery :]
Minecraft
To dowód,
że nie potrzeba szałowej grafiki by przyciągnąć miliony graczy.
By Slowly.
Hobby:Granie... obojętnie na czym- Gitara, Komputer
Czas Online: 3d 14m 46s
Ciekawy, ale nie ma w sobie tego czegoś... Dalej czekam na X-Worlda...
Mój Tekst:
Spoiler
Wstałem, jeszcze dobrze to pamiętam Poranek nieciekawy, do siebie- „nie pękaj, To kolejny dzień be życia, kolejna wegetacja, Kolejny głupi dowcip, kolejna separacja Od życia, przyjaciół, rodziny i miłości,” I rzucasz się po łóżku w kolejnych spazmach złości. „Nic nie znaczące słowa, bo co mają oznaczać? Dom, radość, może moralnego kaca Dzień po imprezie razem z przyjaciółmi, Przecież tego już nie ma, a szczęści już nie wróci…” Taki dzień jak co dzień, standard na depresji, Dno za blisko, w górę się nie wzleci Samemu nie da rady, a gdzie są przyjaciele? Nie ma, przecież było ich tak wiele. Balują sobie razem, pełną piersią żyją. A tobie co zostaje? Samotny wypad w kino? Nie, kurwa, to wszystko nie ma sensu Na monecie przecież też nie pozbędziesz się rewersu, Trzeba wstać, po to żeby wkurwić gnoi Którzy nie wierzą, że twoja rana się zagoi, Że zabliźni się całkiem, pozostawiając szramę, Którą z dumą im pokażesz- jak autoreklamę. Żebyś pamiętał, co zrobiłeś, bez niczyjej pomocy, od dna się oderwałeś, używając swojej mocy I ruszyłeś w górę, w daleką podróż Bez niczyjej pomocy, przecierając ten kurz Który tam się osadził przez te wszystkie lata, Bo nie miał nikt odwagi , nawet tamta szmata By szukać szczęścia, tam gdzie nikt nie szukał To trudna droga i będziesz się potykał, Ale idź wciąż do przodu i nie patrz za siebie A w końcu, usiądziesz na tej glebie Gdzie tylko nieliczni mogą siedzieć, A ty jesteś jednym z nich czego więcej możesz chcieć…