Skocz do zawartości

Witaj na MultiPlayer Community Forum | Kody, Porady | Gry online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.

Zdjęcie

C++ Jak Zrobić Bota ?


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi w tym temacie

#1
metiniarz2

metiniarz2

    Debiutant

  • Members
  • PipPip
  • 123 postów
  • Płeć:Mężczyzna
Mam pytanie jak stworzuć bota wciskającego co 20 sekund klawisz T ?? Chodzi mi o to rzebym w Visual C++ 2008 SE postawił buttona a w ustawieniach bottona wkleił coś że po wciśnięciu buttona bot co 20 sek. wciskał klawisz T.

Ustwienia buttona
#pragma once


namespace TBot {

	using namespace System;
	using namespace System::ComponentModel;
	using namespace System::Collections;
	using namespace System::Windows::Forms;
	using namespace System::Data;
	using namespace System::Drawing;

	/// <summary>
	/// Summary for Form1
	///
	/// WARNING: If you change the name of this class, you will need to change the
	///          'Resource File Name' property for the managed resource compiler tool
	///          associated with all .resx files this class depends on.  Otherwise,
	///          the designers will not be able to interact properly with localized
	///          resources associated with this form.
	/// </summary>
	public ref class Form1 : public System::Windows::Forms::Form
	{
	public:
		Form1(void)
		{
			InitializeComponent();
			//
			//TODO: Add the constructor code here
			//
		}

	protected:
		/// <summary>
		/// Clean up any resources being used.
		/// </summary>
		~Form1()
		{
			if (components)
			{
				delete components;
			}
		}
	private: System::Windows::Forms::Button^  button1;
	protected: 
	private: System::Windows::Forms::Label^  label1;

	private:
		/// <summary>
		/// Required designer variable.
		/// </summary>
		System::ComponentModel::Container ^components;

#pragma region Windows Form Designer generated code
		/// <summary>
		/// Required method for Designer support - do not modify
		/// the contents of this method with the code editor.
		/// </summary>
		void InitializeComponent(void)
		{
			this->button1 = (gcnew System::Windows::Forms::Button());
			this->label1 = (gcnew System::Windows::Forms::Label());
			this->SuspendLayout();
			// 
			// button1
			// 
			this->button1->Location = System::Drawing::Point(84, 51);
			this->button1->Name = L"button1";
			this->button1->Size = System::Drawing::Size(124, 35);
			this->button1->TabIndex = 0;
			this->button1->Text = L"Start!";
			this->button1->UseVisualStyleBackColor = true;
			this->button1->Click += gcnew System::EventHandler(this, &Form1::button1_Click);
			// 
			// label1
			// 
			this->label1->AutoSize = true;
			this->label1->Location = System::Drawing::Point(54, 9);
			this->label1->Name = L"label1";
			this->label1->Size = System::Drawing::Size(182, 13);
			this->label1->TabIndex = 1;
			this->label1->Text = L"T-Bot wciśnij Start! aby włączyć bota";
			this->label1->Click += gcnew System::EventHandler(this, &Form1::label1_Click);
			// 
			// Form1
			// 
			this->AutoScaleDimensions = System::Drawing::SizeF(6, 13);
			this->AutoScaleMode = System::Windows::Forms::AutoScaleMode::Font;
			this->ClientSize = System::Drawing::Size(292, 127);
			this->Controls->Add(this->label1);
			this->Controls->Add(this->button1);
			this->Name = L"Form1";
			this->Text = L"T-Bot";
			this->ResumeLayout(false);
			this->PerformLayout();

		}
#pragma endregion
	private: System::Void label1_Click(System::Object^  sender, System::EventArgs^  e) {
			 }
	private: System::Void button1_Click(System::Object^  sender, System::EventArgs^  e) {
			 }
	};
}


Jeśli morzecie zmieńcie coś w tym żeby było jak muwiłem będe wdzięczny dam + albo - co chcecie :]
Dodany obrazek


Zbieram - ;D

#2
SeaMonster131

SeaMonster131

    Debiutant II

  • Members
  • PipPip
  • 166 postów
Dajesz timer, ustawiasz Interval na ile tam chcesz (w ms) - czyli co ile ma sie wykonywać dana akcja, klikając 2x na button piszesz "timer1->Start();"
I teraz klikasz 2x na timer i piszesz:
SendKeys::Send("T");

Włala :)

#3
RobeM

RobeM

    Inkwizytor MPC

  • VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 19470 postów
  • GG:0
  • Lokacja:Northampton, UK
  • Płeć:Mężczyzna
  • Hobby:informatyka
    serwis komputerowy
    laptopy
    inteligentne domy
    DVB-T


uzyj gotowych, coś to programowanie ci nie idzie .
opanuj najpierw winapi i obsługe klawiatury bo w grach działa całkiem inaczej niż w systemie
If you = stupid then
insert(foot.in.your.ass)
end if
Dodany obrazek

#4
Prime_Bull

Prime_Bull

    Bywalec MPC

  • ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 543 postów
  • Lokacja:Area 51
  • Płeć:Mężczyzna
  • Hobby:Programowanie , Nauki ścisłe , Sport
Jak w grach chcesz zastosować to trzeba chyba napisać kod, który znajdzie okno gry, zmieniał pamięć itp.
Dodany obrazek

#5
lukasz1950x

lukasz1950x

    MPC Popular User

  • Postmaker
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1180 postów
  • GG:8166624
  • Lokacja:ul.Ćwiartki 3/4
  • Płeć:Mężczyzna
  • Hobby:Granie w Warrocka i League Of Legends, koszykówka, denerwowanie ludzi.
Po pierwsze to co on na górze wkleił na pewno nie jest jego autorstwa....... no comment
Dodany obrazek
Zawsze promocje na sygnatury ^^

#6
SeaMonster131

SeaMonster131

    Debiutant II

  • Members
  • PipPip
  • 166 postów
@up: jeżeli chodzi Ci o kod @metiniarz2 - taki kod generuje sie w Visualu sam ;p


0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników