Napisano 06 styczeń 2011 - 20:32

Popularny
Może najpierw kilka słów co to jest.
Jest to program który zajmuje koło 3mb, leży w treyu i nie pożera właściwie żadnych zasobów komputera.
Zlicza on ilość kliknięć myszką, dystans jaki poruszamy myszą oraz ilość wystukanych klawiszy.
Ostatecznie nasze statystyki przesyłamy na serwer gdzie można w pewien sposób "zawodniczyć" pomiędzy resztą użytkowników, drużyn, krajów.
Oficjalna strona to WhatPulse.org gdzie pobieramy klienta w wersji 1.7 i rejestrujemy się. Danymi po rejestracji logujemy się w programie i to właściwie tyle.
WhatPulse.org
Na forum istnieje "team" który nosi nazwę "mpcforum" lecz ten kto założył te drużynę jest od roku nie aktywny, pozostali członkowie również.
Ciężko również znaleźć jakąś polską załogę bez potrzeby znania hasła by do nich dołączyć.
Jeśli ktoś chce tak po prostu dołączyć do nowej drużyny o nazwie Poland4Ever ( taa, bardzo wymyślna ) to zapraszam na whatpulse.
Drużynę prowadzę ja i systematycznie będę czyścił nieakatywnych użytkowników u których nie było widać akcji przez okres jednego miesiąca. Tyle, pzdr.
Jest to program który zajmuje koło 3mb, leży w treyu i nie pożera właściwie żadnych zasobów komputera.
Zlicza on ilość kliknięć myszką, dystans jaki poruszamy myszą oraz ilość wystukanych klawiszy.
Ostatecznie nasze statystyki przesyłamy na serwer gdzie można w pewien sposób "zawodniczyć" pomiędzy resztą użytkowników, drużyn, krajów.
Oficjalna strona to WhatPulse.org gdzie pobieramy klienta w wersji 1.7 i rejestrujemy się. Danymi po rejestracji logujemy się w programie i to właściwie tyle.
WhatPulse.org
Na forum istnieje "team" który nosi nazwę "mpcforum" lecz ten kto założył te drużynę jest od roku nie aktywny, pozostali członkowie również.
Ciężko również znaleźć jakąś polską załogę bez potrzeby znania hasła by do nich dołączyć.
Jeśli ktoś chce tak po prostu dołączyć do nowej drużyny o nazwie Poland4Ever ( taa, bardzo wymyślna ) to zapraszam na whatpulse.
Drużynę prowadzę ja i systematycznie będę czyścił nieakatywnych użytkowników u których nie było widać akcji przez okres jednego miesiąca. Tyle, pzdr.
>>> WhatPulse.org na MPCforum <<<

Pani Kasia
Napisano 06 styczeń 2011 - 22:18
Jeśli macie jakieśpytania, lub nie wiecie co zrobić aby zaliczało kliki to piszcie na pw lub tutaj.

Napisano 06 styczeń 2011 - 22:29
a gdzie pisze ile przejechałem myszką 
Bo mi pisze ile klawiszy i kliknięć tylko ^^
Bo mi pisze ile klawiszy i kliknięć tylko ^^

Signature created by Mów Mi Panie
Napisano 06 styczeń 2011 - 22:37
@Mów mi Panie
Dokładnie jak mówi kolega podemną. Oczywiście można ustawić sobie kilometry lub metry. Opiszę jak to zrobić. Klikamy PPM na ikonę whatpulse w trayu, wybieramy preferences, wchodzimy w zakładkę Program Settings 2# i całkiem po prawej mamy do wyboru.
@Kuba018
Na dole po lewej stronie masz takie okno z twoim nickiem, zjedźasz do opcji Team, wchodzisz tam, klikasz Join Team i wpisujesz nazwę Poland4Ever.
Dokładnie jak mówi kolega podemną. Oczywiście można ustawić sobie kilometry lub metry. Opiszę jak to zrobić. Klikamy PPM na ikonę whatpulse w trayu, wybieramy preferences, wchodzimy w zakładkę Program Settings 2# i całkiem po prawej mamy do wyboru.
@Kuba018
Na dole po lewej stronie masz takie okno z twoim nickiem, zjedźasz do opcji Team, wchodzisz tam, klikasz Join Team i wpisujesz nazwę Poland4Ever.

Napisano 06 styczeń 2011 - 22:46
@Bynajmniej
@Profeszynal
Poziom to pokazujecie wy pisząc takie głupoty, jeśli chcecie pomarudzić lub się wyżalić to zapraszam na samosia.pl
@Pau
Wątpie aby czytało pada :<
@Topic
Zapraszam pozostałych do udziału w zabawie. ^^
@Profeszynal
Poziom to pokazujecie wy pisząc takie głupoty, jeśli chcecie pomarudzić lub się wyżalić to zapraszam na samosia.pl
@Pau
Wątpie aby czytało pada :<
@Topic
Zapraszam pozostałych do udziału w zabawie. ^^

Napisano 06 styczeń 2011 - 23:37
Powiedzcie mi, ile to pożera ramu!
to może spróbuję, bo wiecie mam ograniczone zasoby

Koklusz? Gradobicie? Trzęsienie ziemi? Tak - wszystko to MOJA wina! Lord Makin - Administrator (ten zły) (zamówienia na malarię wstrzymane do odwołania - jedna mucha okazała się zdrowa, wyjaśniamy to)
Napisano 07 styczeń 2011 - 00:33
@Makini
Ramu nie pożera nic. Napisałem prawie nic ponieważ gdybym napisał że nic nie bierze, równoważyło się by to z tym że programu niema.
Program zabiera 592kb pamięci.
@MrMisiek
Byle do przodu!
Ramu nie pożera nic. Napisałem prawie nic ponieważ gdybym napisał że nic nie bierze, równoważyło się by to z tym że programu niema.
Program zabiera 592kb pamięci.
@MrMisiek
Byle do przodu!

Napisano 07 styczeń 2011 - 02:38
Użytkownik Zenit dnia 07 styczeń 2011 - 02:30 napisał
Programik hula:D Jak narazie 7k klawiszy i 900 kliknieć
Rozumiem, że na serwerze WhatPulsa mój wynik sie odświeża co kilka godzin? Bo narazie tam 0 wszedzie mam ;x
Rozumiem, że na serwerze WhatPulsa mój wynik sie odświeża co kilka godzin? Bo narazie tam 0 wszedzie mam ;x
Zapraszam do teamu "Poland4Ever"

Napisano 07 styczeń 2011 - 04:57
Najlepiej to zrobić sobie skrypta w AutoIt na wariacje myszki, odpalić clickera i włączyć notatnik and przyłożyć klawisz czymś ciężkim ^^...
Zdobędą najwięcej ci, którzy grają w FPP typu CS, CoD, MoF itd.
Cóż niech wygrają najlepsi
Zdobędą najwięcej ci, którzy grają w FPP typu CS, CoD, MoF itd.
Cóż niech wygrają najlepsi
Napisano 07 styczeń 2011 - 05:12
Oj nie, nie, Klikerami ani skryptami w autoIT tego nie oszukasz.
Przykładanie klawiszy również na nic się tu zda. Szczerze mówiąc nie jest to po to by napierniczać kliki, tylko urozmaicenie tej codzienności.

Napisano 07 styczeń 2011 - 14:04
Napisano 07 styczeń 2011 - 14:16
Użytkownik Turek28 dnia 07 styczeń 2011 - 14:04 napisał
Nawet nie wiem jak się zarejestrować
Pomoże ktoś?
Pobieranie:

Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »