Napisano 10 styczeń 2009 - 11:21
Witam Wlasnie Od Wczoraj Troche Sie Postarali Poniewaz Zrobili Skille do Levelu 90 Wystarczy Pobrac Nowe Medie Ujzymy W Nim Tego Nuka Z Fire a 70 Lvl Oraz Mozna Podnosic Lvl Skilla Ja Juz Mam Na 5 Lvl Ta Ostatnia Bombe ;] I Wymiatam xD Passyw Do 90 Chyba A Skille Do 80 Nowych Nie Ma Ale Sa Upy
Hehe Malo Tego Nowe Pk Daje Nam Mniejsza Ilosc Znakow Podczas Logowania ITP xD Zamieszczam Link Z Downloadem
Do Medi http://rapidshare.com/files/181486629/20090109_Media.rar Co Prawda Nie Jest To Duzo Jak Na Ecsro I Sa Bledy Tak Zwane Bugi W Skillach Soul Ma Buga Na 7 Upie Bodajze A Jak Narazie Bowman Czyli Ja Nie Zaobserwowalem Bledow W Skillach Dla Bowera Aha I JEscze 1 Dla Botterow
Po Upie Na Nowy Lvl Z 1 LVl Wczesniejszego Wymaksowanego Skilla Teraz Na 2 lub kolejnym Juz W Bocie Ni Ma Tych Skilli ;/
Pani Kasia
Napisano 10 styczeń 2009 - 11:49
ta tylko jeden skill dali... a z tym botem to teraz lipa
beda musieli nowego stworzyc. A teraz maxujemy do 80 czy 90 lvla skille??
Napisano 10 styczeń 2009 - 12:01
maxujemy Raczej Do 80 Sorry Za Spam Lolek161 Chyba Snisz Jak Myslisz Ze ocean Zrobil To Poto Aby Ludzie Nie Odchodzili Zal Jak bys Chcial Wiedziec Gmy Tez Maja Postacie Na Ecsro I Sobie Nimi Graja ;] Twoj Post Zbędny A Pokemonow Szukaj W Rodzinie Pzdr Tylk oNa RapidShare To Jest Zamieszczone Sorry Za Błedy xD Pozatym Zanim Wyjdize Nowy Koejny PRV Minie JEscze Duzo Twojego Lolek Czasu Wiec Nie Rob Sobie Zadnych Zbednych Nadzieji
No Chyba Ze W Pokemony Wierzysz xD Pozdro
Pani Kasia
Napisano 10 styczeń 2009 - 14:51
Po co zakładasz nowy temat? Podałem już w głównym temacie linka...
>>> WhatPulse.org na MPCforum <<<

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry