Witajcie!
Postanowiłem dać wam paczke botów i cheatów do Metin2 PL które są uruchamiane poprzez wstrzykiwanie plików dll do metina. Paczka jest w 100% czysta, niestety injector pokazuje wirusy, ale są to informacje pokazywane błędnie, spowodowane wstrzykiwaniem plików dll przez naszego injectora. Przed pobraniem radze wyłączyc antywirusa i dodać plik injectora do wyjatków. A oto download i 2 skany - injectora i całego archiwum.
@UPDATE 17.03.2011 - dodany MultiHack od EC w wersji 1.3 wraz z aplikacją Login System - instrukcja jak uruchomić poprawnie MH poniżej
Download:
W paczce znajdują się:
- FishBot 3.05 by Erpel [EPVP]
- MultiHack 1.3 [EC]
Uwaga! Jeśli nie działa ci perx injector pobierz któryś z tej listy i spróbuj injectowć pliki DLL przez niego. Mi osobiście działa perx injector i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Nie wyskakują mi błędy typu ??????? albo błędy związane z hackshieldem. Jeśli na dobre chcesz się pozbyć błędów z HSa i nie dostać bana za logi zajrzyj do mojego tematu z blokadą HSa - link w sygnaturze
Dla niedowiarków - film jak uruchomić i jak działa ![]()
Nadal nie działa - Zajrzyj tutaj
Jeśli można prosiłbym o zdjęcie paru %
[b]Zabraniam umieszczania plików i w/w informacji na innych forach oraz reuploadowania ich !@!

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry
Pani Kasia