Raty:
20x Solo-Exp
25x Party-Exp
15x Drop-Rate
7000x Fairy Growth
Przyjemnie się gra. Co 6h expi się w mazie z lvl5 bagami, pare i mamy max lvl. Award center, miodny priwek.
Jeżeli nie ma jakiegoś serwera pisz pod spodem. Będę aktualizował spis w miarę możliwości
@edit (któryś z kolei ): Dodany DgPirates.
@editmilionofy: Usunięte ofnięte serwery (for eva ofc), dodane nowe. Za jakiś czas big aktualizacja aktualnych, przodujących i wyprzedzających inne .
Użytkownik Pinkorek dnia 31 październik 2010 - 01:47 napisał
Dobra robota!
Jednak nadal nie wiem co się stało z DG pirates. Mi coś nie chce odpalić +
Właśnie chciałem wbić i się nie udało
Stronka wgl. nie działa. Może domenę zmienili ?
Szukałem trochę w google i nic Jedyne co znalazłem na ich face booku, to niby nowa domena, która okazała się stroną z treściami erotycznymi. Myląca była tylko nazwa, gdyż wyglądała następująco "dgpirates.com"
Chyba off 4ever, jeżeli za parę dni nadal nie będzie działać, to usunę ze spisu .
@Edit: Działa, tylko nowa domena ;x
macie link na strone
Daję Link do reklamy serwera na forum
A w niej jest link do strony głównej itp.
W sumie nie muszę dawać rat, bo one są w reklamach
Większość Serwerów to jakieś serwery Brazylijskie (Cóż, Brazylijczycy znają tę grą, tak jak Chińczycy Metina)
Co za tym idzie, albo nie ma kontaktu na stronie, jedynie pw w grze ...
Ewentualnością jest Forum.
10 x Solo-Exp
15 x Party-Exp
10 x Drop-Rate
150 x Fairy-Growth
1 x Ship-Exp
Item mall = dostepny : zakupujesz impy za pomoca karty plus . ( kupujesz przykładowo karte za 10zł dajesz cod GMowi a on z kolei daje ci item mall coiny które mozesz wymienic w npc w argent ) .
[ up text : nie dodawaj go. tylko to ze mall dostepny ].
Siemka na Mermania Sea ile gra gdzies ludzi ? bo nie wiem czy sie rejestrowac i grac bo planuje powrot do Top'a ;D , i bedzie lipa jak wbije a na serwie 3 osoby hehe ;P Dlatego jesli ktos wie to niech napisze