Pani Kasia
Napisano 01 październik 2010 - 12:44
Czekam na wyjaśnienie sprawy przez matisa, poproszę również matiszona o wypowiedzenie się na ten temat.
Napisano 01 październik 2010 - 21:49
sorry że nie odpisywałem ale skoro oskarżacie mnie o plagiat to zacząłem robić bota od zera już prawie kończę (już nie wzorowałem się na kodzie matiszona) ej Furiououz x D ja tutaj pozmieniałem trochę jeśli jesteś aż tak ślepy by tego nie zobaczyć trudno (przyjrzyj się dobrze a od razu zobaczysz różnice)
Napisano 02 październik 2010 - 00:16
jak widze wszystko wzorowane na moich poprawkach do bota , nic nowego nie wprowadzono oprócz porawienia kodu jak to wczesniej napisano
moje dodatki do oryginalnego kodu jakie ja osobiście dopisałem wczesniej do source bota i opublikowałem :
- czerwony napis pomocy
- opcja " www "
- wycięcie niektórych opcji
zresztą kod jest darmowy i udostępniony, szkoda tylko ze autor poprawki podpisał się jako autor zapominając o AUTORZE kodu , ale to jego sprawa co robi
moje dodatki do oryginalnego kodu jakie ja osobiście dopisałem wczesniej do source bota i opublikowałem :
- czerwony napis pomocy
- opcja " www "
- wycięcie niektórych opcji
zresztą kod jest darmowy i udostępniony, szkoda tylko ze autor poprawki podpisał się jako autor zapominając o AUTORZE kodu , ale to jego sprawa co robi
Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'
AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer
Napisano 04 październik 2010 - 19:47
Skoro jesteś taki pro w kodowaniu, zrób, aby można było wybrać przeglądarkę np. Przeglądarka Safari, Opera, Internet Explorer, Mozilla Firefox i inne które ci do gustu przyjdą.
Czekam na to :]
Czekam na to :]
Napisano 09 październik 2010 - 09:38
mądrala się znalazł, napisz obsługe Autoit dla każde przeglądarki , potem funkcje do gry dla każdej z osobna i połącz sobie w całość . nie widze potrzeby pisania takiego bezcelowego giganta , IE ma każdy i to w czym się gra nie ma wpływu na gre .
bot działa w IE a ty sobie mozesz przeglądać gre w dowolnej przeglądarce jaka ci pasuje
bot działa w IE a ty sobie mozesz przeglądać gre w dowolnej przeglądarce jaka ci pasuje
Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'
AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer
Napisano 14 październik 2010 - 08:05
Użytkownik robem dnia 09 październik 2010 - 09:38 napisał
mądrala się znalazł, napisz obsługe Autoit dla każde przeglądarki , potem funkcje do gry dla każdej z osobna i połącz sobie w całość . nie widze potrzeby pisania takiego bezcelowego giganta , IE ma każdy i to w czym się gra nie ma wpływu na gre .
Ta? mylisz się. Mam Windows 7 Ultimate i mi nie działa żaden prison wars bot bo wszystkie są na IE
Wyskakuje od razu błąd, że IE został zamknięty - a nawet go nie mam. A IE 9 nie działa na mojego windowsa, a IE 8 nie można znaleźć ani na googlach.
Pani Kasia
Napisano 23 październik 2010 - 16:23
Zamykam temat, masa spamu.
Jak kolega zrobi tego bota czy co tam ma zrobić to mi go wyśle na PW a ja temat otworzę.
Jak kolega zrobi tego bota czy co tam ma zrobić to mi go wyśle na PW a ja temat otworzę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry