potrzebne nam do tego 2 przywolywacze krola demonow i teleporthack
-idziemy do dt i rozwalamy metina jestesmy juz na 2 pietrze i przywolujemy krola rozwalamy go
-przenosi nas na 3 pietro ponownie wykonujemy ta czynnosc
-teleportujemy sie na kordy 410 210 i mamy kowala niestety raz sie buguje raz nie ;/ mozna wziasc wiecej przywolywaczy
2.Bug dzialajacy tylko na yt2game zrobienie instr 1recznej 100% zakonczone powodzeniem
potrzebne nam:
-instr dwurecz miecza robimy ja z 4 fragmentow klejnotu z ktorych ukladamy slowo ITEM dropia w latwym lochu malp nastepnie idziemy do WodaRim "nie pamietam dokladnie" w m1 i ustawiamy w takiej wlasnie kolejnosci ITEM dostajemy taki tobolek ktory wymieniamy u sury "kobiety" wybieramy u niej to pierwsze i dostajemy instrukcje
-zwoj boga smokow dropi z czerw smoka wystepuje on na srodku sohan i na evencie pod swiatynia
-10 brylek wiadomo kupujemy je handlary po 400kk
-1kkk yang
-kamer mod sciagamy go stad
na 1 miejscu w eq ustawiamy instrukcje 2 recz miecza na drugim miejscu ustawiamy zwoj boga smokow nastepnie klikamy f5 i wpisujemy stone ulepszamy i mamy instrukcje 1 recznego miecza
3.Ulepszanie itemow epickich ktorcyh niestety nie widzimy w eq
po prostu kupujemy zwoj bodzia/boga smokow/magiczny metal
musimy miec ten item ktory chcemy ulepszyc na epicki w 1 miejscu eq w 2 zwoj lub metal i wpisac stone ulepszamy i wpisujemy use i mamy item na sobie chociaz nie widzimy go w eq
a jesli chcemy ulepszac dalej kupujemy np. zbroje ustawiamy ja na pierwszym miejscu w eq i zakladamy ja w ten sposob mamy znowu nasz epicki item na 1 miejscu w eq i mozemy ulepszac go dalej nie potrzebne zadne clienty
Dziala daj 5 i - - - - - - - -

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry
Pani Kasia