Skocz do zawartości

Witaj na MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.

Zdjęcie

Sro-Db Bot - Problem


  • Zamknięty temat Ten temat jest zamknięty.
15 odpowiedzi na ten temat

#1
damianix

damianix

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 postów
  • Lokacja:Koniecpol
  • Płeć:Mężczyzna
Witam, mam problem z botem - Sro-db bot. Próbując dodać jakiś skill, buff wyświetla Mi się bład:

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść



Net Fremework jest zainstalowany (mam W7, instaluje się razem z systemem), nie pomaga wyłączenie FireWalla i Antyvirusa. System to Windows 7 Home Premium oraz sprawdzałem na Windows XP, z tymi samymi plikami, ale występuje ten sam błąd. Jeśli wiecie jak rozwiązać problem proszę o pomoc lub podanie innego działającego bota do ZSZC.


#2
bartez

bartez

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 247 postów
  • Płeć:Mężczyzna
Sro-db bot nie dziala na zszc wiec masz problem.
Dodany obrazek

#3
damianix

damianix

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 postów
  • Lokacja:Koniecpol
  • Płeć:Mężczyzna
@up Nie wiem skąd bierzesz takie informacje, ale bot pod ZSZC działa. Mój kolega na nim boci. Jak nie wiesz to nie pisz takich głupot, zresztą jak wiesz to podaj bota który działa pod ZSZC, bo ludzie bocą.

#4
bartez

bartez

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 247 postów
  • Płeć:Mężczyzna
Glupota to jest twoj temat to po 1 i po 2 zostanie on zamkniety bo po 3 jest od tego odpowiedni dzial a po 4 na epvp wyraznie zaznaczyli ze nie dziala na zszc bynajmniej ten najnowszy v0.9a wiec pierw poczytaj tamtejsze posty w tamtejszym temacie na tamtejszym forum a dopiero sie wypowiadaj i nazywaj czyjegos posta glupota o ile to bedzie glupota.
Dodany obrazek

#5
damianix

damianix

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 postów
  • Lokacja:Koniecpol
  • Płeć:Mężczyzna
Głupota to jest Twoja. Po pierwsze bot nie działa Mi od kilku dni, (czyli od pobrania) z kolegą pobraliśmy w tym samym dniu, jemu chodzi Mi nie. Po drugie dzisiaj u niego byłem po bota, żeby Mi nagrał na płycie i bocił. Po trzecie nie pobierał on nowego cracka, a boci. Po czwarte ja nie mówiłem, że próbuje odpalić na 0.9, próbowałem na tym i na tym i nic, ten sam błąd. Po piąte, w topicu o bocie nikt nie odpowiadał na prośbę poprzedniego gracza, więc zrobiłem nowy topic, żeby ktoś spróbował rozwiązać ten problem (on miał komunikat po Angielsku ja mam po Polski, może pomoże.) Po szóste jak nic nie wnosisz do topicu nie pisz w nim, bo nie daj Boże Cię zbanują na forum -.- Po siódme

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

,

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

.

#6
xcoom

xcoom

    MPC Popular User II

  • Postwriter
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1704 postów
  • Lokacja:Rydzyna
  • Płeć:Mężczyzna

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść


Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść



nowa wersja bota [0.09a]
dziekuje dobranoc

#7
bartez

bartez

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 247 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Głupota to jest Twoja. Po pierwsze bot nie działa Mi od kilku dni, (czyli od pobrania) z kolegą pobraliśmy w tym samym dniu, jemu chodzi Mi nie. Po drugie dzisiaj u niego byłem po bota, żeby Mi nagrał na płycie i bocił. Po trzecie nie pobierał on nowego cracka, a boci. Po czwarte ja nie mówiłem, że próbuje odpalić na 0.9, próbowałem na tym i na tym i nic, ten sam błąd. Po piąte, w topicu o bocie nikt nie odpowiadał na prośbę poprzedniego gracza, więc zrobiłem nowy topic, żeby ktoś spróbował rozwiązać ten problem (on miał komunikat po Angielsku ja mam po Polski, może pomoże.) Po szóste jak nic nie wnosisz do topicu nie pisz w nim, bo nie daj Boże Cię zbanują na forum -.- Po siódme

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

,

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

.


Grozisz mi banem dzieciaku ? Zebys sie nie zdziwil kto moze dostac bana bo grozby sa karalne po drugie odpowiedzialem ci na pytanie ktore zadales wiec nie peirdol glupot dzieciaku ze nic nie wnosze do tematu a skoro ci bot nie chodzi to znaczy ze jestes na to za glupi i tyle.

Zamknac temat albo najlepiej usunac bo jest zbedny i spam nie potrzebny sie robi.
\

Po siódme

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

,

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

.



Po 666 jest opcja Szukaj ktora nalezy zastosowac przed zalozeniem tematu, a jest mnostwo takich samych pytan i mnostwo odpowiedzi, wiec pierw sie dostosuj do tego a potem kogos pouczaj

@Down

Wybacz SonYou ale dziecko sie samo prosilo :(
Dodany obrazek

#8
bercik306

bercik306

    Początkujący II

  • Members
  • PipPipPip
  • 395 postów
  • Płeć:Mężczyzna
Działa na zscz tylko inne ip

#9
SonYuo

SonYuo

    MPC Popular User II

  • exModerator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1978 postów
  • Lokacja:z Mpc Forum :)
  • Płeć:Mężczyzna
Bartez i Damianix macie sie ogarnac, bo zaraz obu wam dam warny i sie skonczy dyskusja.
Macie link do 0.9a sprobuj i moze podziala.

Dodany obrazek



#10
damianix

damianix

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 postów
  • Lokacja:Koniecpol
  • Płeć:Mężczyzna
IP jakie podaje jest dobre 64.150.183.207 takie wpisuje. Btw: na craku 0.9 nan ten sam błąd, a tak dla Twojej wiadomości nie ma odpowiedzi na moje pytanie na forum!

#11
xcoom

xcoom

    MPC Popular User II

  • Postwriter
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1704 postów
  • Lokacja:Rydzyna
  • Płeć:Mężczyzna
to uzywaj auto selecta.
wszedzie pisza ze sa jakies errory.
te errory sa powodowane czasami przez wlaczone "gadu-gadu"

#12
szedlly

szedlly

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 44 postów
  • Lokacja:Mongolia
  • Płeć:Mężczyzna

to uzywaj auto selecta.
wszedzie pisza ze sa jakies errory.
te errory sa powodowane czasami przez wlaczone "gadu-gadu"



mam taki sam problem gdzie moge znalezc auto select, a co do wersji .8 mam to samo

#13
bartez

bartez

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 247 postów
  • Płeć:Mężczyzna
Sciagnij wersje v0.9a skoro juz jest, wiec po co trzymac 0.8.
Auto selecta zaraz wrzuce na jakis upload.

Trzymaja tutaj autoselecta.

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść


Dodany obrazek

#14
szedlly

szedlly

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 44 postów
  • Lokacja:Mongolia
  • Płeć:Mężczyzna
bo z tego co czytalem wersja .9a nie dziala na Zszc

#15
bartez

bartez

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 247 postów
  • Płeć:Mężczyzna
No niby nie dziala ale zawsze sprawdzic mozna.
Dodany obrazek

#16
speed123

speed123

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 postów
  • Lokacja:Chiny :D
  • Płeć:Mężczyzna
jest tutorial o tym jak zrobic by dzialal na zszc, napisal go xcoom. nie czyta Ci w ogole chara, wiec sadze4 ze cos nie tak zrobiliscie jesli chodzi o tego tuta. sprawdzcie neijpierw na 0.8 czy wam dziala fredy ;)

<img src="http://www.pokeplush...les/495390.gif" border="0" class="linked-sig-image" /><a href="http://www.pokeplush...om/feed/495390" target="_blank">Podbij mi lvl zwierzaka :D</a>


0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników