Napisano 17 marzec 2010 - 19:54
Witam.Zaprezętuję wam krutki poradnik na szybkie zbieranie laku(który można wymienić na kase)
Dobra do rzeczy.
Zaczynamy farmić lecz bijemy ptwory pięściami(samymi bez magi,odłamków itp.).Obojętne jakie potwory byle żebyśmy wytrzymali ataki 10 do 15 moobów
W ten sposób lak powinien lecieć z co drugiego podworka.
Jeśli ktoś niewie co to jest farmienie to tu to macie:
http://www.mpcforum....arobienie-kasy/
Dobra do rzeczy.
Zaczynamy farmić lecz bijemy ptwory pięściami(samymi bez magi,odłamków itp.).Obojętne jakie potwory byle żebyśmy wytrzymali ataki 10 do 15 moobów
W ten sposób lak powinien lecieć z co drugiego podworka.
Jeśli ktoś niewie co to jest farmienie to tu to macie:
http://www.mpcforum....arobienie-kasy/
Pani Kasia
Napisano 24 marzec 2010 - 08:22
A to działa ? Napisz jeszcze może jakie lvl-owo potworki trzeba bić ,lvl mniejsze a może większe ?
Jak dla mnie to trochę za mało na osobny temat ,trzeba było to napisać w innym temacie o zarabianiu kasy albo innym poradniku.
PS Jak będzie dobrze szło to dostaniesz +
Jak dla mnie to trochę za mało na osobny temat ,trzeba było to napisać w innym temacie o zarabianiu kasy albo innym poradniku.
PS Jak będzie dobrze szło to dostaniesz +
Dagger power !!!
I cały czas na przód ;]
I cały czas na przód ;]
Napisano 03 kwiecień 2010 - 11:03
Użytkownik VincentQ dnia 03 kwiecień 2010 - 10:19 napisał
Sam nie możesz? 
mogę i wypróbowałem ale jak inni nie wyrażą swojej oceny to temat nie będzie przypięty a ten tut jest b.przydatny
Napisano 03 kwiecień 2010 - 11:19
Napisano 03 kwiecień 2010 - 21:10
Użytkownik Chejka dnia 03 kwiecień 2010 - 11:48 napisał
działa czytaj ze zrozumieniem
mogę i wypróbowałem ale jak inni nie wyrażą swojej oceny to temat nie będzie przypięty a ten tut jest b.przydatny
Sam nie wiesz czego chcesz.
#edit by Dostrix
Dajcie już spokój ; d
Niepotrzebny spam robicie xd
Użytkownik Dostrix edytował ten post 04 kwiecień 2010 - 12:33
Wot: Xanter_[PMHCA] Deputy Commander
Zainteresowany wstąpieniem do klanu?
Napisano 31 maj 2010 - 02:17
Najlepszy sposób na Lak?
Proste...masz powiedzmy 25-30 lvl + Pet do bloczenia no np 10+60 Yeti czy ork...
Idziesz do Arid ... zabijasz stwora i wpada np 200 lak...zabijesz max 10 stowrów i masz full lak (czym niższy lvl tym większa szansa na złapanie laku).
Jeszcze mnie nie posrało żebym bił jakieś gówniane stwory pięściami... ;/
Przez godzinę łapiesz 500 lak ^^ ? ... Brak słów na te wasze pomysły...
P.S. Chejka czytałem parę twoich postów, w każdym robisz tragiczne wprost błędy, może czas nauczyć się pisać albo przynajmniej używać np Google Chrome który pokazuje ci błędy i poprawia...
Przemyśl to
Proste...masz powiedzmy 25-30 lvl + Pet do bloczenia no np 10+60 Yeti czy ork...
Idziesz do Arid ... zabijasz stwora i wpada np 200 lak...zabijesz max 10 stowrów i masz full lak (czym niższy lvl tym większa szansa na złapanie laku).
P.S. Chejka czytałem parę twoich postów, w każdym robisz tragiczne wprost błędy, może czas nauczyć się pisać albo przynajmniej używać np Google Chrome który pokazuje ci błędy i poprawia...
Przemyśl to
. . .
Napisano 29 lipiec 2010 - 15:36
Ja tam po prostu expie i wlatuje mi sporo laku.A twój sposób wcale nie działa
Kocham mpcforum.pl!!!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę
ZBIERAM -

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę
ZBIERAM -
Pani Kasia
Napisano 28 czerwiec 2011 - 19:11
Użytkownik Heroc dnia 31 maj 2010 - 02:17 napisał
Najlepszy sposób na Lak?
Przemyśl to
Przemyśl to
Racja
Też nie mam sranej chęci na to
A co do poradnika: Nie działa mi
Za duzy sygna - MrPiotrke122
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry