Pani Kasia
Napisano 05 kwiecień 2010 - 18:35
daje plusa ale i tak nie dziala to samo wyskakuje morze ktos mi by wyslal ten program prosze albo hociasz sam plik game guandar dam plusa
Napisano 06 kwiecień 2010 - 08:39
daje plus ale wyskakuje to samo ,,err code [114] blad inicjacji game guandiar.<BR> sprubuj ponow nie po restarcia bla bla bla
Napisano 16 kwiecień 2010 - 15:52
Ja niewiem co sie dzieje za kazdym razem wyskakuje polączenie z serverem zostalo zerwane
Napisano 21 kwiecień 2010 - 20:22
Elo ludziska... Mam nadzieje ze jest ktos w stanie mi pomoc. Mianowicie, mam do dupy neta i chce wiedziec, czy da sie jakos obejsc to patchowanie na początku przy wlaczaniu gry...?
Pls o pomoc !!!
Pls o pomoc !!!
Napisano 22 kwiecień 2010 - 14:53
marzenia nie da sie tego obejsc bo to dziala jak aktualizacja aktulalizuje gre nawiozuje poloczenia itp u mnie tez tak jest z tym pachem tylko ze mi nie dzila graaaaaaa
Napisano 22 kwiecień 2010 - 17:02
No to kaplica...
A to sie tak patchuje za kazdym razem jak sie wlacza gre ????
A to sie tak patchuje za kazdym razem jak sie wlacza gre ????
Napisano 18 maj 2010 - 18:57
siemka mam pewien problem mianowicie gdy klikam start wszystko pięknie ładnie a jak wyskakuje okienko z logowaniem z 3 sekundy jest a później wywala z gry i żadnego błędu nie pokazuje tylko pulpit itp.
próbowałem reinstala proszę o pomoc
próbowałem reinstala proszę o pomoc
Napisano 08 czerwiec 2010 - 13:24
Napisano 04 lipiec 2010 - 18:09
Witam wszystkich.Otóż pobrałem grę Rappelz z oficjalnej strony ów gry.Ok,wszystko ładnie...Odpalam instalke instaluje się do pewnego stopnia do bodajże pliku o nazwie "Data 5" i Error mianowicie:"Wystąpił błąd podczas próby odczytu pliku źródłowego.Plik źródłowy jest uszkodzony" i mam 3 opcje 'Przerwij','Ponów próbę','Ignoruj' i tak robi się z każdym kolejnym plikiem...Z tego co widziałem to fajna gra i z chęcią bym w nią pograł,więc proszę o szybką pomoc.
Napisano 25 lipiec 2010 - 07:49
wyskakuje mi bład "Can't connect to index server" i nie moge nawet włączyć strony Rappelz co robić prosze o pomoc
Kocham mpcforum.pl!!!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę
ZBIERAM -

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę
ZBIERAM -
Napisano 25 lipiec 2010 - 09:09
działa wam rappelz teraz?
Kocham mpcforum.pl!!!

ZBIERAM -

ZBIERAM -
Napisano 30 lipiec 2010 - 14:24
Użytkownik RedDevils7 dnia 26 lipiec 2010 - 08:32 napisał
Mam pytanie zapomniałem hasła do konta poprosiłem żeby mi przymomnieli hasło wysłali mi e-mail mam poczte w onet i już drugi dzień nie przyszło pliss o pomoc
jak ci doszedł na tą pocztę link aktywacyjny to musisz tylko poczekac i nie ma innej rady,ew.sprobuj jeszcze raz wyslac.poczekaj kilka dni.jak dalej nie przyjdzie to support
jak pomoglem dajcie +
Gram w:
WOW-a!!!!!!!
Star Wars:The Force Unleashed
masz problem?pisz na pw
Gram w:
WOW-a!!!!!!!
Star Wars:The Force Unleashed
masz problem?pisz na pw
Napisano 14 październik 2010 - 16:04
Siemka,
Mam problem, po wlaczeniu launchera gry, wszystko ok. Loguje sie i przy wybieraniu serwera zacina mi sie gra i chwile po tym komputer... ;[
Mam Windowsa Viste Home Basic 32bit'y ;] Prosze o szybka odpowiedz... +/- dla tego kto mi dobrze odpowie :!
Mam problem, po wlaczeniu launchera gry, wszystko ok. Loguje sie i przy wybieraniu serwera zacina mi sie gra i chwile po tym komputer... ;[
Mam Windowsa Viste Home Basic 32bit'y ;] Prosze o szybka odpowiedz... +/- dla tego kto mi dobrze odpowie :!
Napisano 23 październik 2010 - 15:47
Oczywiście,że da:
Aby wskrzesić zwierzaka mam 3 opcje:
1.Użyć zwoju wskrzeszenia <--- Zwierzakowi nie zwróci się doświadczenie
2.Czar wskrzeszania <--- Zwierzakowi zwróci się troszkę doświadczenia
3.Księga wskrzeszenia bestii <--- Dostępna w sklepie rappelz ( czyli za realne pieniądze )
Aby wskrzesić zwierzaka mam 3 opcje:
1.Użyć zwoju wskrzeszenia <--- Zwierzakowi nie zwróci się doświadczenie
2.Czar wskrzeszania <--- Zwierzakowi zwróci się troszkę doświadczenia
3.Księga wskrzeszenia bestii <--- Dostępna w sklepie rappelz ( czyli za realne pieniądze )
Napisano 10 listopad 2010 - 07:08
Witam, mam problem z instalacja mam windows 7 32 bit, uruchamiam ze zgodnością Xp sp3 jako administrator i nic pojawia mi sie ten prostakat z napisem www.gpotato.eu i tyle czekałem z 15 min i nie wiem co robic porszę o pomoc Sprzęt mam dobry internet tez dobry PROSZĘ O POMOC
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
Do góry